Мечтаният собствен дом може да бъде реалност - открийте всички предимства на ипотечните кредити


Мечтаният собствен дом може да бъде реалност - открийте всички предимства на ипотечните кредити
Снимка: iStock

991

Вие сте младо семейство и обмисляте покупката на своето първо собствено жилище? Искате то да има всичко, за което мечтаете и да е максимално функционално, но е нужно да се съобразите с възможностите си, а не сте сигурни откъде да започнете търсенето и планирането? Можем да Ви кажем само, че няма невъзможни неща. Най-вероятно знаете, че ипотечните кредити са добра опция в този случай.

Трябва да бъдете сигурни относно бюджета, който можете да отделите, и поради тази причина консултациите с кредитен банков специалист трябва да вървят успоредно с активното търсене на дом. По този начин ще елиминирате вероятността за разочарование, ако се спрете на жилище, което не можете да си позволите.

Изчислете за минути подходящия срок, размер и лихвен процент за ипотечен кредит

Снимка: iStock

Банка ДСК Ви предлага възможност да изчислите бързо и лесно всички параметри по ипотечен кредит и да откриете най-точната оферта за Вас и нуждите Ви чрез удобен калкулатор. В него може да изчислите индивидуални параметри по кредита, като размер, лихвен процент, срок на издължаване, дължими такси и застраховка.

Консултирайте се изцяло онлайн за параметрите на Вашия предпочитан ипотечен кредит

Снимка: iStock

След като вече сте изчислили възможностите за Вас чрез калкулатора за ипотечни кредити, можете бързо и лесно да заявите онлайн консултация чрез обаждане или видео връзка. Няма да е нужно да посещавате офис или да чакате на опашка, което би Ви отнело време. Може да кандидатствате изцяло дистанционно, с възможност за обмен на документи в онлайн кредитен портал и подписване с електронен подпис вкл. и договора за кредит, като през целия процес проследявате онлайн статуса на ипотечния кредит.

Спестете време и усилия чрез онлайн платформа за всички документи по кредита

Снимка: iStock

Банка ДСК не само Ви предоставя възможност да се ориентирате лесно онлайн за срок, размер и месечна вноска по кредита Ви и да ги обсъдите в консултация, а също така и онлайн платформа, която Ви предоставя дистанционна идентификация като клиент, онлайн оферта и онлайн кандидатстване за кредит.

Доверете се на експертите

Снимка: iStock

Персоналното внимание и дългогодишната експертиза на банковите консултанти гарантират спокойствието и гладкото протичане на цялостния процес по кредитирането, а професионалните насоки и бързата онлайн консултация със сигурност спомагат за бързо преминаване през стъпките за закупуване на имот.

Въпреки това, ако все още търсите или сте в начален етап на придобиване на мечтаното жилище, не пропускайте да се възползвате от опцията за предварително одобрение за кредит по доходи с валидност 3 месеца. С тази възможност можете да покажете своето сериозно намерение и да пристъпите към покупката веднага, щом харесате своя нов дом.

Още от Имоти


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.82549
  • GBP
    1
    2.2837
  • JPY
    100
    1.16398
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички