Честит имен ден! Ето кой има имен ден днес, 25 юли, 2024 г.


Честит имен ден! Ето кой има имен ден днес, 25 юли, 2024 г.
Снимка: iStock

8317

На този ден - 25 юли 2024 г. - повод да празнуват има Анани, Добри, Енчо, Яни, Янко, Янчо, Ана, Анабел, Анелия, Анета, Ани, Анита, Анка, Анна, Аня, Блага, Вилиана, Яна, Янка. Честит имен ден! 

Православната църква отбелязва на 25 юли Успение на Света Анна. Св. Анна била потомка на Аароновия род и е майка на Мария - бъдещата майка на Исус. Тя е един от основните християнски символи на майчинството, покровителка на бременните жени. На празника бременните жени и младите булки отиват на църква, молят се за здравето на децата и палят свещи пред иконата на светицата.

Името Анна е с библейски произход. Означава благодат в превод от иврит. 

Пожелания за имен ден

Честит имен ден! Нека този ден бъде началото на една нова, още по-щастлива година за теб!

***

Пожелавам ти да имаш кураж и вяра, да постигаш мечтите си и да се радваш на малките неща в живота. Нека всеки твой ден бъде специален, както днес.

***

Желая ти с това красиво име да имаш още повече късмет от тук нататък и немалко успехи в работата и живота. Бъди винаги щастлив, каквото и да става и никога не се спирай дори за миг, за да сбъднеш най-големите си мечти!

***

Честит имен ден

На имен ден не се кани, за това ме очаквай с много вино и още повече настроение. Обещавам ти голям купон в твоя чест и безброй наздравици от сърце!

***

Нека днес колкото пъти чуеш името си, толкова пъти да сбъднеш свои мечти през годината. Желая ти и много берекет и щастие и още повече здраве!

***

Приеми тези сърдечни пожелания от един много добър приятел по случай твоят имен ден. Искам да те виждам винаги с усмивка, да нямаш проблеми, а само хубави неща да ти се случват и всичко, което си пожелаеш да се сбъдва!

***

Желая ти на твоя имен ден да получиш най-скъпия и желан от всички подарък, а именно много здраве. Нека този подарък ти дава много сили и благодарение на него да успееш във всяко начинание!

Още от Любопитни вести


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.76249
  • GBP
    1
    2.31959
  • JPY
    100
    1.22854
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички