Мъжки бутик шие по мярка


Мъжки бутик шие по мярка
Снимка:

1649

Специална услуга - "Ушиване по мярка", предлага този сезон на своите клиенти в България компанията за луксозно мъжко облекло Ermenegildo Zegna.

Страст към детайлите, италианската прецизност и лукс! От 1-ви до 7-ми октомври в бутик Ermenegildo Zegna на ул. Съборна 2А ще бъдат представени на най-новите платове Made to Measure от колекция есен-зима 2012-2013, съобщиха за expert.bg от гиганта.

Ексклузивната услуга, която стартира през 70-те години на миналия век заедно с първите прет-а-порте колекции, дава възможност на клиента да избере между тези платове, кройки и детайли, които най-добре отговарят на личния му стил.

Екипът на Zegna прилага традиционни шивашки методи за изработване на дрехи по мярка, чрез които умелото скрояване и ушиване на платовете продължава традициите на марката през десетилетията.

Този вид услуга позволява изработката на уникални облекла: костюми, якета, панталони, палта, ризи и вратовръзки, съобразени с вкуса и размерите на клиента.

Видът на закопчаването при саката, формата и материала на копчетата, джобовете и маншетът при панталоните се избират индивидуално, а вариантите за формата на вратовръзката, яката на ризата и мястото на монограма са многобройни.

Всички облекла са произведени според изключителните стандарти за качество, които са емблематични за Ermenegildo Zegna.

Уникалните материи, ексклузивно подбрани за бутик Ermenegildo Zegna София ще бъдат достъпни за ограничен период от време

Поръчките Made to Measure, направени по време на промоцията, гарантирано ще бъдат доставени в средата на месец ноември. Може да запишете своя час за посещение на тел. 02/981 83 72, 0888 380 233 или на ermenegildozegna@mdl.bg.

 

  • Етикети:

Още от BizBuzz


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.80361
  • GBP
    1
    2.28258
  • JPY
    100
    1.15757
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички