Най-влиятелните личности на годината според списание Time

Най-влиятелните личности на годината според списание Time
Източник: Twitter

Престижното списание Time публикува ежегодната си класация "Стоте най-влиятелни хора". Личностите са разпределени в няколко категории - "Пионери", "Икони", "Лидери", "Творци" и "Титани". 

Броят на изданието ще се разпространява с шест различни корици, на които са певицата Тейлър Суифт, актьорите Дуейн Джонсън-Скалата и Сандра Оу, футболистът Мохамед Салах, водещата Гейл Кинг, председателят на Камарата на представителите на САЩ Нанси Пелоси и футболистът Мохамед Салах. 

В категория "Лидери" водач е Нанси Пелоси. Там попадат още президентът Доналд Тръмп, папа Франциск, президентът на Китай Си Дзинпин, лидерът на венецуелската опозиция Хуан Гуайдо и други.

Сред "Творци"-те се отличават Дуейн Джонсън, колегите му Рами Малек, Глен Клоуз и Реджина Кинг, певицата Ариана Гранде.

Тейлър Суифт е сложена в категория "Икони", заедно с бившата Първа дама Мишел Обама, Лейди Гага, режисьорът Спайк Лий.  

Списъкът на "Пионери"-те се оглавява от канадската актриса Сандра Оу, а в тази категория е включено и уискито Johnny Walker което според редакцията има "мисията да насърчава духа на прогреса".

Водач на "Титани"-те е египетският футболист Мохамед Салах, следван от личности като баскетболиста Леброн Джеймс, голфъра Тайгър Уудс и основателя на Facebook Марк Зукърбърг.

 

 

Редактор:

Expert.bg

Общо коментари / 0

Напишете коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
* Всички полета са задължителни. Коментарите подлежат на коментар.