7 успели личности, които са били тормозени като деца

7 успели личности, които са били тормозени като деца
Източник: Getty Images/Guliver

Темата за тормоза в училище отново излезе на дневен ред, след като в САЩ момченце на име Кийтън Джоунс разказа във видео за ужасните неща, на които са го подлагали съучениците му. Клипът бе гледан и споделен хиляди пъти и привлече вниманието на редица знаменитости, които подкрепиха Кийтън в социалните мрежи. 

Много от тях разбират добре през какво преминава той, тъй като са имат опит с подигравките и физическата разправа. Успели са обаче да се отърсят от тези спомени и да се изкачат до върха в сферите си. От Business Insider ни запознават с някои звезди, които са били тормозени като малки.

Риана. Певицата израства в Барбадос, където съучениците ѝ я подлагат на тежки подигравки заради цвета на кожата, който бил малко по-светъл от техните.

Кейт Мидълтън. Тя е посещавала само скъпи и престижни училища, но това не ѝ е спестило тормоза. Преди време нейна съученичка разкри, че Кейт била твърде "мила и добра", за да отговаря на нападките.

Илън Мъск. Предприемачът имал наистина тежко детство в Южна Африка. Често бил пребиван - и то жестоко - от съучениците си, подлаган бил и на психически тормоз. Споделял е, че мразел училището.

Еминем. Като малък, рапърът често се местел от едно в друго училище и бил абсолютен аутсайдер.

Майкъл Фелпс. Великият плувец бил обект на остри подигравки заради стърчащите си уши. Веднъж се сбил с един от съучениците си заради обида и бил отстранен от училище.

Лейди Гага. Певицата била много различна от всички от обкръжението си и постоянно се подигравали на странностите ѝ. Положението били толкова лошо, че тя просто спирала да ходи на училище.

Джъстин Тимбърлейк. "Наричаха ме странен и други думи, които не мога да кажа в публичното пространство. Но майка ми ме научи, че да си различен е нещо хубаво", споделя изпълнителят.

Редактор:

Expert.bg

Общо коментари / 0

Напишете коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
* Всички полета са задължителни. Коментарите подлежат на коментар.