Пет характеристики на семейния хотел


Пет характеристики на семейния хотел
Снимка: Freepik.com

13

Семейната почивка е събитие, чакано и планирано през цялата година. Изборът на точното място, в което ще отседнете с любимите си хора е от голямо значение. За много хора е истинско предизвикателство да изберат сред огромното разнообразие от оферти и реклами на различни комплекси и курорти. Това не е нужно да се отнася за вас.

Доброто прекарване на семейната ви почивка без съмнение ще бъде гарантирано, ако намерите и резервирате място в комплекс, който предлага настаняване на база ол инклузив. Империал рисорт в Слънчев бряг е пример за подобно място. Правилния семеен хотел трябва да ви предоставя възможност за забавления, почивка и да включва в пакета си всички удобства, за да не мислите за нищо и да почивате истински и пълноценно с любимите си хора.

В следващите редове ще ви запознаем с пет от най-сигурните характеристики, по които да познаете добрия семеен хотел. Ще ви дадем и полезни и практични съвети как да си осигурите незабравима и спокойна почивка за вас и вашето семейство. 

Просторни и удобни стаи

Едно от най-важните условия за качествена и спокойна семейна почивка е мястото, където сте избрали да отседнете, да разполага с удобни, просторни и уютни стаи. Чистотата безспорно е приоритет и трябва да е на високо ниво. Удобните мебели, широки гардероби и места за съхранение, обезопасена и проветрива баня и допълнителни легла, или кошари за малките деца са минимума удобства, които трябва да ви бъдат осигурени, при настаняване.

Други плюсове, които реномираните места за почивка, като Империал Ресорт в Слънчев бряг например педлагат, са безплатен паркинг, безплатен wi-fi на цялата територия на комплекса, 24 часа обслужване на рецепцията, рум сървиз и пералня и ютия, при нужда. Помислено е и за бебетата, за които са подготвени столчета за хранене в ресторантите и кошари за спане в стаите, а за по-големите деца, има специални детски кътове, където могат да играят и да се веселят на воля.

Разнообразие от хранителни опции

Храната е друг изключително важен фактор, когато става въпрос за почивка. Когато се настаните в хотел, предлагащ ол инклузив престой, като Империал Ресорт, няма да се налага изобщо да мислите какво и къде ще ядете. За най-малките е подготвено специално детско меню с разнообразие от пресни ястия, приготвени с висококачествени продукти.

Когато правите резервацията си, дори и да не е на база ол инклузив, задължително се поинтересувайте какви са опциите за изхранване в комплекса и около него. Все пак, имайте предвид, че ол инклузив настаняването винаги е за предпочитане, особено когато сте с малки деца.

Безопасност и сигурност

Безспорно безопасността е най-важното нещо за вас и  семейството ви. Мястото, което сте избрали за вашата почивка задължително трябва да покрива основните критерии за безопасност. Неща, като евакуационен план при бедствия и аварии, пожарогасители, видео охраняване и т.н. са задължителни, за да сте спокойни и да се чувствате в безопасност по време на почивката си. 

Освен приспособленията и задължителните мерки за сигурност в хотела, хубаво е и сами да помислите за безопасността си и тази на семейството ви. Подгответе в багажа си комплект за първа помощ, основни лекарствени продукти, слънцезащитен крем и спрей против насекоми. Така ще сте сигурни и подготвени, каквото и да се случи.

Развлекателни и спортни активности

Когато почивате със семейството си, забавленията са важни. Комплексите, предлагащи настаняване на база ол инклузив, като Империал Рисорт в Слънчев бряг, са подготвили за гостите си огромно разнообразие от развлечения и варианти за спортни активности. Бадмингтон, тенис на маса, волейбол и игри на дартс и билярд очакват посетителите на комплекса.

Аниматорите са друг изключително популярен феномен по морските курорти. Те занимават децата, а и възрастните с различни и интересни игри. Така, предоставят възможносст на малките да създадат незабравими спомени и да се забавляват истински, а на родителите – време да се отпуснат и да почиват пълноценно, докато децата им играят.

Удобства и услуги за родители

В добрите хотели ще америте много удобства и услуги, които ще направят почивката ви пълноценна. В Империал Рисорт Слънчев бряг например, на посетителите се предлагат разнообразие от услуги. Може да се възползвате от спа центъра и различните процедури в него, изпълнени от опитни професионалисти.

Други удобства, които вече споменахме по-горе са безплатен паркин и интернет, възможността да ползвате пералня и други необходими електроуреди и т.н.

Още от Любопитни вести


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.75821
  • GBP
    1
    2.32215
  • JPY
    100
    1.23834
виж всички

Най-четени новини


виж всички