Големи летни намаления на футболна екипировка - до -60%


Големи летни намаления на футболна екипировка - до -60%
Снимка: r-gol.com

104

Изявете се на терена с бързина и стил с най-новата футболна екипировка и се подгответе за новия сезон. Няма как да устоите на вълнуващото лятно намаление до -60%! Независимо дали сте заклет футболен фен, всеотдаен играч или просто обичате да спортувате, нашата мега промоция е тук. Възползвайте се сега и обновете гардероба си с футболно облекло, футболни обувки, футболни топки, раници, аксесоари и други!

Потопете се в света на качественото футболно облекло

Почувствайте истинския спортен дух, носейки стилна и първокласна колекция футболни облекла. От фланелки, които копират тези на любимите ви играчи, до екипировка за тренировки, която ви осигурява комфорт. Нашата гама футболни облекла е предназначена да подобри вашето представяне, като същевременно показва любовта ви към играта.

Качествените футболни обувки значително подобряват представянето

Всеки футболист знае - правилните обувки могат драматично да повлияят на играта ви. Нашата селекция от футболни обувки отговаря на всяка игрална повърхност и стил. От класически кожени бутонки, които осигуряват несравнимо докосване до модерни синтетични опции, предназначени за скорост идеолно прилягащи за всеки играч. С мега промоцията на R-Gol, сега е момента да ъпгрейтнете обувките си и да усетите разликата на терена.

Допира ви до професионални футболни топки, ще допринесе за попадения във вратата

Независимо дали тренирате усилено или сте в разгара на напрегнат мач, качеството на топката може да направи или да разочарова играта ви. Колекцията на R-Gol, включва футболни топки, предназначени за всички нива, от професионални до издръжливи опции за ежедневна игра. Вземете нова футболна топка и в едно с другата си екипировка се пригответе за прецизно представяне.

Подобрете играта си с футболните аксесоари

Не пренебрегвайте значението на футболните аксесоари както за представянето, така и за защитата ви. От предпазители за пищяла и вратарски ръкавици до тренировъчни конуси и бутилки за хидратация, в магазина на R-Gol има всеки аксесоар, от който може да се нуждаете.

Предефинирайте ежедневието с удобно лайфстайл облекло

Далече от терена, нашата гама лайфстайл облекла ви позволява да изразите страстта си към футбола с комфорт и стил. С дизайни, вдъхновени от спорта, който обичате, лайфстайл колекцията ни е идеална за дните в които не сте на терена. Смесете и съчетайте с други продукти в нашата промоция.

Как да се възползвате максимално от разпродажбата?

1. Съчетайте и комбинирайте: Предимството на промоцията е гъвкавостта, която предлага. Комбинирайте продукти от колекциите за футболно облекло, футболни обувки, топки, аксесоари или лайфстайл облекло.

2. Планирайте предварително: Помислете за предстоящия сезон или за нуждата от подновяване на екипировката ви. Имате страхотна възможност за актуализиране или надграждане.

3. Помислете за подаръци: Винаги има поводи за подарък, дори и ранното подготвяне за предстоящи празници е добра идея, за да можете на отлична цена да зарадвате любимия си футболен ентусиаст.

Не позволявайте на тази възможност да се изплъзне между пръстите ви. Голямото лятно намаление е идеалното извинение да се запасите с висококачествена футболна екипировка, без да нарушите баланса на портфейла си.

Още от Любопитни вести


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.76249
  • GBP
    1
    2.31959
  • JPY
    100
    1.22854
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички