Наемите на офис площи ще растат и догодина

Наемите на офис площи ще растат и догодина
Източник: iStock/Guliver

Продължава да има глад за качествени жилища и офиси в България. Това каза Михаела Лашова, изпълнителен директор на една от водещите компании на пазара.

Тя взе участие на конференция в София, на която над 30 експерти и големи компании представиха инвестиционни проекти и обсъдиха пазара на недвижими имоти.

Офис площите също се търсят усилено, но клиентите имат високи критерии. Повишаването на цените ще продължи и през следващата година, очаква Лашова.

"Имотният сегмент е сегмент, който се развива много бурно през последните години, отново се купува на зелено, отново има голямо търсене и ограничено предлагане. Сега виждаме много нови проекти, които ще излязат на пазара, но те по-скоро ще запълнят една ниша за качествени проекти, които отговарят на търсенето на, да кажем, среден към висок клас жилища, което до момента много ограничено се предлага на пазара и наистина, въпреки кризата, тези проекти, които имат тези качества, запазиха своята стойност и дори значително повишиха своите цени", каза още тя.

Редактор:

Expert.bg

Общо коментари / 0

Напишете коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
* Всички полета са задължителни. Коментарите подлежат на коментар.