Сидеров след среща на "патриотите": Всичко е наред

Сидеров след среща на
Източник: БГНЕС

Просто имахме заседание на "Обединени патриоти", решихме да е в Министерски съвет, защото обстановката е по-тържествена. Това каза пред журналисти лидерът на ПП „Атака“ Волен Сидеров във връзка със срещата на парламентарната група на „Обединени патриоти“ в Министерски съвет, предаде "Фокус".

„Доведох колегите тук, защото има много интересни творби на Димитър Годжанов и на Никола Танев. Да видят, че в тази сграда има много добри картини, да видят малко изкуство“, каза още Сидеров.

"Нищо специално, нищо интересно. Просто имахме заседание на групата и решихме да е тук, защото обстановката е по-тържествена", допълни Сидеров. На въпрос върви ли диалогът в групата, той отговори: "Да, върви". Сидеров обясни, че не изпитва съмнения за събирането на кворум за днешното парламентарно заседание.

„Всичко е наред, за момента няма предпоставки за напрежение. Имахме заседание на парламентарната група и затова решихме да е тук“, подчерта още Сидеров.

Припомняме, че между Сидеров и Валери Симеонов имаше напрежение по различни теми, най-вече проверките на заведения по морето през лятото. Към Симеонов пък продължава да има призиви за оставка след обидните му изказвания по адрес на протестиращите майки на деца с увреждания.

Редактор:

Expert.bg

Общо коментари / 0

Напишете коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
* Всички полета са задължителни. Коментарите подлежат на коментар.