Новият мол в Пловдив отваря врати на 22 ноември

Новият мол в Пловдив отваря врати на 22 ноември
Източник: V-Consulting

Новият търговски център в Пловдив - PLOVDIV PLAZA, ще бъде официално открит на 22 ноември.

Събитието ще бъде съпроводено от много забавления, изненади и промоции, съобщиха от търговския център.

“На 22 ноември ще бъде поставено само началото, предстоят още много изненади за Пловдив. Работим усилено и ще продължи да работим за допълването на микса от брандове и услуги, за да бъде пазаруването в PLOVDIV PLAZA истински вълнуващо и да расте с всеки изминал месец. Освен това, ще се погрижим и за забавлението на нашите клиенти – един от най-големите LED екрани в Източна Европа ще предложи на посетителите 3D изживяване от ново поколение напълно безплатно, а в търговския център постоянно ще се организират събития, концерти и спектакли на любими изпълнители, за да превърнем PLOVDIV PLAZA в любимо място за забавление на хора от всички възрасти всеки ден“, сподели Къртис Кауърд, управляващ съдружник в Arceland Group.

Свой първи магазин не само в Пловдив, но и в България ще отвори International Celebrity Brands (ICB) – верига магазини за мода, представящи марки на известни личности. Сред световните брандове, които ще може да се видят там са JENNIFER LOPEZ, DKNY, GAUDI, JESSICA SIMPSON.

Massimo Zardi, предлагащ мъжки и дамски обувки, чанти, кожени облекла и аксесоари от естествени материали също прави своя дебют в Пловдив с магазин в PLOVDIV PLAZA.

С отварянето на търговския център на 22 ноември своя първи магазин в Пловдив ще отвори и SWATCH.

В мола свои обекти ще имат и много други, вече познати марки за облекло, обувки, аксесоари и т.н.

PLOVDIV PLAZA ще бъде най-големият търговски център в Града под тепетата.

Редактор:

Expert.bg

Общо коментари / 0

Напишете коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
* Всички полета са задължителни. Коментарите подлежат на коментар.