Lenovo Bulgaria представи иновативния таблет Yoga Book


Lenovo Bulgaria представи иновативния таблет Yoga Book
Снимка:

4116

Днес в уютната обстановка на “+това” Lenovo Bulgaria представи супер иновативния 2-в-1 таблет Yoga Book. Най-тънкият и лек 2-в-1 таблет в света бе разопакован пред гостите на събитието от водещата Гери Турийска и писателя Димитър Калбуров. В типичния си закачлив стил, креативният тандем направи едно различно и атрактивно представяне на устройството, което се очаква да стане хит сред младите и диманични хора, които не само искат да се отличават, но и да имат един сигурен съюзник в работата и забавлението, където и да са. Възможностите за писане, рисуване и дигитализиране на хартиените бележки, ще направи Yoga Book любим и на студентите, и на хората на изкуството.

В това се увериха и гостите на събитието, които получиха още възможността да се срещнат с карикатурното си Аз, пресъздадено от Христо Тенев на Yoga Book . Карикатуристът демонстрира нагледно как работи таблетът и изненада всеки от присъстващите с персонализиран забавен шарж.

Невероятно тънък и лек

Yoga Book е най-тънкият 2-в-1 таблет в света. Той е с дебелина от едва 9,6 мм в затворено положение и 4,05 мм в най-тънката си част. Това е и най-лекото хибридно устройство, създавано някога – едва 690 г, с което успешно конкурира преносимостта на смартфон. Така можете да го вземете навсякъде със себе си – точно като книга. Благодарение на този елегантнен дизайн и 15-часовата издържливост на батерията, с Yoga Book можете да свършите всичките си спешни задачи навсякъде - докато пътувате или сте на опашката в магазина. Ако пък не ви се работи, винаги можете да се забавлявате с 10.1” IPS FHD екран, висококачествено Dolby Atmos® аудио и 64GB памет.

Halo клавиатура от ново измерение

Тъчскрийн клавиатурата с подсветка съчетава софтуер и хардуер в един съвършен интерфейс от ново поколение. Тя се появява почти магически върху единия панел на Yoga Book, и то само когато е необходима. Тъчскрийнът е направен от стъкло, което създава усещането за здравина, а матираното покритие осигурява най-доброто изживяване при писане. Възможностите, които предоставя, се доближават максимално до работата с истински клавиши.

Писалка или стилус – решаваш ти!

Благодарение на стилуса, който съдържа мастило, сега вече можете да пишете както върху панела, така и на истинска хартия, разположена върху него. Просто превключете от режим Create Pad в режим Book Pad и написаното ще се дигитализира веднага. Стилусът пресъздава естественото усещане за писане върху хартия, със своята прецизност на молив или четка за рисуване с 2048 нива на натиск и 100-градусов ъгъл на засичане. А най-хубавото е, че не трябва да го зареждате - той не се нуждае от батерии, а мастилото се зарежда със стандартни пълнители както при класическите химикалки.

Yoga Book ще се предлага както с Android, така и с Windows. Версията с Android вече е налична в България и може да се открие в търговската мрежа на цена от 1100 лв с ДДС за версията с Wi-fi и 1200 лв с ДДС за LTE. Версията с Windows ще пристигне на нашия пазар през януари.

Още от Технологии


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg

Още по темата


Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.83853
  • GBP
    1
    2.2902
  • JPY
    100
    1.18867
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички