Индустрията ще представи 15 искания към политиците на българския Давос - Powers Summit


Индустрията ще представи 15 искания към политиците на българския Давос - Powers Summit
Снимка: PowersSummit

2359

За втора поредна година иновативната платформа ще даде сцена за градивен и оперативен диалог лице в лице между властта, бизнес лидерите, науката и гражданския сектор

Остават само няколко дни до събитието, което събира представители на водещите икономически сили в страната заедно с управляващата власт в една платформа - Powers Summit. Първият формат без аналог в България и Европа ще се проведе на 20 декември в зала Джон Атанасов в София Тех Парк.

На Powers Summit ще бъдат представени 15 исканията и приоритети около които бизнесът и индустрията се обединяват. Лидери на парламентарно-представените политически партии в България ще изслушат и отговорят директно дали парламентарната им група ще подкрепи

КОЙ Е НА POWERS SUMMIT?

Тук можете да видите част от политическите лидери и представители на повече от 30 от най-големите организации на индустрията в страната, бизнес лидери и учени.

Като продължение на платформата от 2021г., на Powers Summit политиците не говорят помежду си и един срещу друг, а се свързват в диалог с представителите на бизнеса и техните искания и приоритети. Платформата цели да инвестира колективната интелигентност на страната в създаването на устойчиви решения за бъдещето на България в реално време по водещите теми в диалог с бизнеса, гражданския сектор и науката.

Powers Summit поставя исканията на бизнеса в светлината както на медийните прожектори, така и в очите и ушите на лидерските екипи на парламентарно представените партии и правителството.

Основни теми на Powers Summit 2022 са здравеопазване, енергетика, план за възстановяване и устойчивост, предприемачество, устойчиво развитие.

За последна година форматът предлага ексклузивен отворен достъп до посетители. Поради големия интерес най-късно на 16 декември регистрацията за форума ще бъде затворена. Билети все още може да бъдат заявени на сайта на Powers Summit.

Още от Младият бизнес


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.82549
  • GBP
    1
    2.2837
  • JPY
    100
    1.16398
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички