Samsung Galaxy S8 впечатли света (Снимки)


Samsung Galaxy S8 впечатли света (Снимки)
Снимка: Getty Images/Guliver

5773

Корейският технологичен гигант Samsung официално представи страхотния си нов смартфон Galaxy S8 вчера (29 март) вечерта.

Моделът предлага на потребителите нови начини за взаимодействие със смартфона, повече функционалности и удобства, уникален дисплей и редица услуги и приложения.

Смартфонът е с 5,8-инчов или 6,2-инчов Infinity дисплей с резолюция 2960×1440 пиксела и изчистен безрамков дизайн, без бутони и с гладки заоблени форми. Компактният дизайн на Galaxy S8 позволява удобно управление с една ръка, докато предпазното Corning Gorilla Glass 5 покритие на предната и задната част на устройството осигурява защита и издръжливост, както и висококачествен завършек.

Оборудван е с подобрена 8-мегапикселова F1.7 предна камера със смарт автофокус и 12-мегапикселова F1.7 Dual Pixel основна, за хубави снимки при слаба светлина, зуум и снимки без замъгляване, пише TechNews.

За по-голяма производителност и свързаност, Galaxy S8 разполага с първия в индустрията 10-нм чип – осемядрен, 64-битов, на тактова честота 2,3GHz и 1,7GHz, допълнен от 4GB RAM LPDDR4 и 64GB постоянна памет (UFS 2.1). Устройството поддържа Gigabit LTE и Gigabit Wi-Fi свързаност до 1 Gbps.

Galaxy S8 е и първото мобилно устройство, сертифицирано от UHD алианса като Mobile HDR Premium, което означава, че поддържа ярки цветове и контрасти. В допълнение, Galaxy S8 предлага гейминг изживяване от следващо ниво със забележителна графична технология, както и пакет от игри, който включва популярни заглавия.

Galaxy S8 има IP68 сертификат за устойчивост на вода и прах, поддържа MicroSD карти с капацитет до 256GB, функция Always Оn за дисплея и бързо безжично зареждане.

Интелигентният интерфейс Bixby помага на потребителите да се възползват максимално от устройството. Новият Bixby бутон осигурява лесен достъп и навигация между услугите и приложенията с прости команди, активирани от глас, докосване, текст или изображение.

Уникалното решение Samsung DeX превръща смартфона в настолен компютър и предлага десктоп изживяване. То дава на потребителите достъп и възможност за редактиране на данни директно от смартфона.

Продажбите на Galaxy S8 в Европа, включително в България, ще стартират на 28 април. От днес тече и период за предварителна поръчка, който ще продължи до 19 април, вкл. Всеки с предварителна поръчка ще получи своя Galaxy S8 до осем дни преди официалния старт на продажбите. Устройството ще се предлага в два основни цвята – Midnight Black и Orchid Gray.

Още от Технологии


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg

Още по темата


Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.80911
  • GBP
    1
    2.28725
  • JPY
    100
    1.19659
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички