Борисов готов да си подаде оставката, ако се докаже, че има гръцки остров

Борисов готов да си подаде оставката, ако се докаже, че има гръцки остров
Източник: БГНЕС

Премиерът Бойко Борисов отново коментира широко обсъжданите в последните дни твърдения, че си е купил гръцки остров.

"Няма какво да се прикрие от моята дейност", заяви той преди днешното правителствено заседание.

Припомняме, че преди дни в гръцки медии се появи информация, че той се е сдобил с гръцки остров. Борисов отрече, но скандалът се разрасна, след като предаване на журналиста Милен Цветков, в което трябваше да се обсъжда темата, не бе излъчено.

Днес Борисов се обърна към един от операторите на Нова телевизия (по която върви предаването на Цветков - бел.ред) с думите: „Умолявам ви – дали се цензурирате, дали се автоцензурирате, но моля ви не ми забърквайте името. Каквото искате пускайте, каквото искате правете, но да ми замесвате името, не е честно. Всичко, което има фалшиво, да го пуснат - все ми е тая. Защото рано или късно истината излиза. Имате прекрасни разследващи журналисти, пуснете ги да отидат да проверят и ако е истина, ще дойда и ще си оставя там оставката. Но не издевателствайте така върху мен. Няма какво да се прикрие от моята дейност. И аз имам семейство и те гледат“, посочи премиерът, цитиран от "Фокус".

Когато първоначално бе публикувана информацията пък Борисов заяви: „Гръмнали гръцките медии, че съм купил остров в Гърция – просто нещастни, долни лъжци жълти. Мръсници. 100 души да му повярват на това. Ни остров, ни дявол, ни лъжа. Лъжа след лъжа."

От "Часът на Милен Цветков" не са коментирали официално спирането на предаването от понеделник. От Нова телевизия пък излязоха с позиция, че то не отговаряло на стандартите за обективност и баланс на гледните точки.

Редактор:

Expert.bg

Общо коментари / 0

Напишете коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
* Всички полета са задължителни. Коментарите подлежат на коментар.