foodpanda България с нов маркетинг мениджър


foodpanda България с нов маркетинг мениджър
Снимка: foodpanda

3004

Станя Георгиева е новият маркетинг мениджър за България на международната платформа за поръчки и доставки на храна foodpanda.

Тя попада в екипа на компанията в момент, в който фирмата се стреми да затвърди лидерските си позии на родния пазар и да увеличи своето покритие, така че хората от повечето градове на България да имат достъп до услугата. Нейните отговорности включват управление на маркетинговата политика на бранда, координация на маркетинговите програми в съответните отдели, анализ и оценка на пазара, както планиране на правилна комуникационна стратегия.

„За мен е чест и привилегия да съм част от семейството на foodpanda - компания, която разполага с неограничен ресурс от инструменти в онлайн пространството и дигиталната среда. Целта ни е да улесним максимално ежедневието на нашите потребители като предлагаме качествена, бърза доставка на любимите храни чрез лесна за употреба дигитална платформа“, заяви Станя Георгиева

Станя има повече от 10 години опит в маркетинга и комуникациите, като в нейното портфолио се отличават компании от ранга на Нестле, Филип Морис и Лореал. Изкарва 4-месечен стаж (август-декември 2009 г.) в седалището на Нестле във Вевей, Швейцария, където подпомага разработването и изпълнението на различни комуникационни програми.

Има бакалавърска степен "Международни икономически отношения" от Пловдивски университет „Паисий Хилендарски“, както и успешни изкарани три семестъра в университет "Фридрих-Александър" Ерланген - Нюрнберг, Германия.

 

Още от Технологии


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.80911
  • GBP
    1
    2.28725
  • JPY
    100
    1.19659
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички