За какво харчат милионите си Иванка Тръмп и Джаред Къшнър


За какво харчат милионите си Иванка Тръмп и Джаред Къшнър
Снимка: Getty Images/Guliver

4892

Иванка Тръмп е любимото дете на баща си Доналд и един от най-доверените му хора. Затова изобщо не бе учудващо, че когато той стана президент на САЩ, тя също зае своето място в Белия дом. Там е и съпругът ѝ Джаред Къшнър, като и двамата са в ролята на съветници.

Двойката не получава заплати за тази си дейност, но не я жалете - общото ѝ състояние надхвърля 1 млрд. долара. Богатството на Иванка от семейния бизнес и нейни лични начинания възлиза на приблизително 300 млн. долара, а това на Джаред (чието семейство управлява цяла империя в недвижимите имоти) е над 700 млн. долара.

А за какво обичат да харчат парите си Първата дъщеря и мъжът ѝ? В момента те живеят във Вашингтон, където са наели къща в скъпарски квартал. Само наемът им на месец е 15 000 долара. Преди това те живееха заедно с децата си в огромен мезонет в Ню Йорк, където вероятно ще се завърнат, когато излязат от политиката. Най-голямата им дъщеря Арабела пък учи в частно училище, където годишната такса е 27 000 долара.

Известно е, че Иванка и Джаред обичат да колекционират произведения на изкуството и притежават такива за общо 25 млн. долара. Повечето са творби на млади, прохождащи артисти и могат да бъдат видяни на някои от снимките в Instagram профила на Иванка.

Дъщерята на американския президент не пести средства, за да изглежда добре. Винаги се появява със скъпи дрехи и бижута. В едно телевизионно интервю преди време си беше сложила например гривна за 10 800 долара, с което си навлече доста критики. Официалните ѝ рокли пък рядко падат под 5-6000 долара.

Двойката обича да ходи на ски и си позволява луксозни ваканции в Аспен, Колорадо и в Канада. Разбира се, придружена от многобройна охрана, за която плаща американският данъкоплатец.

Иванка и Джаред са били богати през целия си живот и със сигурност ще подсигурят трите си деца доста добре финансово, както са направили за тях техните родители.

Още от Лица


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg

Още по темата


Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.8387
  • GBP
    1
    2.28913
  • JPY
    100
    1.18867
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички