Професиите, които е работила Меган Маркъл, преди да стане известна


Професиите, които е работила Меган Маркъл, преди да стане известна
Снимка: Getty Images/Guliver

7174

Съвсем скоро актрисата Меган Маркъл ще стане най-новият член на британското кралско семейство. Тя ще се омъжи за принц Хари на 19 май в церемония, очаквана с нетърпение по целия свят.

Меган е най-известна с ролята си в сериала "Костюмари", за която е получавала по 50 000 долара на епизод. Какво обаче е правила, преди славата да я споходи?

Оказва се, че американката се е занимавала с доста различни неща. Най-първата ѝ работа, още в тийнейджърските години, била да продава замразен йогурт, пише Insider. Бившите ѝ шефове си спомнят, че се справяла много добре и клиентите я харесвали.

Занимавала се е и с калиграфия, която ѝ се отдавала. Плащали ѝ, за да изписва сватбени покани, реклами или документи. В един период дори водела курс по калиграфия.

Разбира се, докато се мъчела да пробие в Холивуд, Меган поемала по-малки роли и ангажименти. За известно време е била и асистентка в американския вариант на предаването "Сделка или не".

Бъдещата принцеса работела и като хостеса на ресторант, за да се издържа - нещо, типично за много начинаещи актьори.

Между 2014 и 2017 г. Меган водела собствен блог, наречен The Tig, в който пишела за храна, пътешествия, мода и красота. След оповестяването на връзката ѝ с принц Хари, тя обаче закри платформата.

През 2016 г. пък красавицата навлиза и в модния бизнес, като създава две модни линии с рокли в сътрудничество с Reitmans.

Всички тези неща със сигурност вече са останали зад гърба ѝ. Сега Меган ще трябва да се съсредоточи върху задълженията си на кралска особа, които няма да са никак малко.

Още от Лица


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg

Още по темата


Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.83594
  • GBP
    1
    2.28431
  • JPY
    100
    1.18765
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички