Невероятният живот на Виктория Сваровски, наследницата на империята "Сваровски"


Невероятният живот на Виктория Сваровски, наследницата на империята "Сваровски"
Снимка: Getty Images/Guliver

8971

Тя е само на 24 години, певица, телевизионна звезда и... наследница на огромно състояние. Виктория е дъщерята на Пол Сваровски - собственик на световноизвестната компания за кристали и бижута "Сваровски".

Още на 12-годишна възраст тя започва да пише песни, а на 15 вече има договор със Sony. Именно тя пее песента от саундтрака към филма "Хрониките на Нарния: Плаването на Разсъмване", освен това е сред изпълнителите на откриването на Зимните олимпийски игри в Сочи през 2014 г. Когато става на 18 обаче разтрогва договора си, защото не иска да бъде ограничавана от компанията в развитието си.

Виктория прекарва няколко години в Лос Анджелис, САЩ, но любовта я връща в Германия. Тя се влюбва във Вернер Мюрц, магнат в сферата на недвижимите имоти. Двамата се ожениха през юни тази година на пищна церемония, като според публикации в медиите само роклята на булката е струвала над милион долара.

I said YES to the love of my life! ❤️❤️❤️

Публикация, споделена от Victoria Swarovski💎 (@victoriaswarovski) на

В Германия Виктория е много популярна и от участието си в риалити формати. Тя е печелила местната версия на танцовото шоу Dancing with the Stars. След това става и член на журито в "Германия търси талант".

Bin so happy sagen zu dürfen, dass ich mit @erichklann meinen Traumtanzpartner gefunden habe!!! Bussi an @katia_convents die dieses wunderschöne Kleid genäht hat.😘😘😘 Bildquelle: RTL / Stefan Gregorowius #letsdance #rtl #swarovski #erichklann #dance #tanzen

Публикация, споделена от Victoria Swarovski💎 (@victoriaswarovski) на

Извън тези си ангажименти, богатата наследница се занимава с мода. Пусна своя колекция рокли в стил "Октоберфест" и планира да направи друга такава.

Любопитно е, че Виктория няма желание за по-активна роля в семейния бизнес. По това тя прилича на баща си Пол, който след 25 г. в компанията, се отказа от поста си, за да развива други свои интереси. "Обичам компанията, но искам да имам свой живот извън нея", споделя младата жена в интервюта. Нейната сестра Паулина също не се вълнува от бизнеса, а работи като модел.

Виктория отделя много време за поддържане на фигурата си. Ходи на фитнес, тренира кикбокс, плува, избягва въглехидратите. Обожава да пътува, като Италия и Гърция са сред любимите ѝ дестинации.

HAPPY Fri-yay from #paris ❤️wish you all a great weekend...

Публикация, споделена от Victoria Swarovski💎 (@victoriaswarovski) на

Най-голямата мечта на Виктория е наистина да пробие в музикалната индустрия. "Ако човек има силна воля, ще постигне всичко, което иска", казва тя.

Още от Лица


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg

Още по темата


Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.83147
  • GBP
    1
    2.2841
  • JPY
    100
    1.18665
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички