Как "Жената чудо" Гал Гадот балансира между децата и кариерата си


Как "Жената чудо" Гал Гадот балансира между децата и кариерата си
Снимка: Getty Images/Guliver

13780

След феноменалния успех на филма "Жената чудо" това лято, израелската актриса Гал Гадот се превърна в суперзвезда. Тя обаче е и майка на две деца и балансирането на личните и професионалните ѝ ангажименти никак не е лесно.

"Това е едно от най-големите предизвикателства. Всяка майка с кариера го знае", разказва Гадот, цитирана от Business Insider. "Винаги се чувстваш виновна, че не си достатъчно време вкъщи или пък не си работила достатъчно време, ако обърнеш повече внимание на едното или другото."

Наскоро обаче актрисата стигнала до прозрение за това как се постига баланс.

"Децата всъщност са част от всеки аспект в живота. Не трябва да го променяш изцяло само заради тях. Разбира се, те са приоритет номер едно, но няма нищо лошо човек да има и друго в живота си. Няма нищо лошо да нямаш рутина, да правиш нещата различно. Важното е семейството да е заедно", казва тя.

Когато снимала "Жената чудо", на Гадот ѝ се налагало да работи по шест дни в седмицата. Често взимала голямата си дъщеря със себе си на снимачната площадка.

"След като филма пожъна успех, ѝ казах: "Всичкото това време, през което ме нямаше или когато трябваше да стоиш с мен на работа и ни беше студено и просто искахме да се приберем... Заслужаваше си". И тя го почувства, каза ми, че се гордее с мен. Понеже семейството ни премина заедно през това, успехът на филма беше като семеен успех", допълва Гадот.

And then we were four... She is here, Maya. I feel so complete blessed and thankful for all the Wonders in my life #family #newborn #grateful

Публикация, споделена от Gal Gadot (@gal_gadot) на

Още от Лица


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg

Още по темата


Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.83594
  • GBP
    1
    2.28431
  • JPY
    100
    1.18765
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички