Бляскавият живот на Тифани Тръмп - по-малко познатата дъщеря на Доналд Тръмп


Бляскавият живот на Тифани Тръмп - по-малко познатата дъщеря на Доналд Тръмп
Снимка: Getty Images/Guliver

9299

Иванка Тръмп е най-известно от петте деца на американския президент Доналд Тръмп. Тя толкова често присъства на важни събития до баща си или пък в медиите, че нейната полусестра Тифани сякаш напълно е потънала в сянката ѝ.

Тръмп има три деца от първата си съпруга Ивана - Иванка, Ерик и Доналд младши. От втория му брак с Марла Мейпълс се ражда Тифани, а от третия му с Мелания - син Барън. Всъщност с изключение на Барън, който е още дете и е пазен от медийното влияние, Тифани е най-малко познатият наследник на държавния глава. Какво все пак знаем за нея?

Тифани Тръмп е родена на 13 октомври 1993 г. Кръщават я на известния магазин за бижута на Пето авеню "Тифани". Детството си прекарва между Ню Йорк и Флорида, където родителите ѝ имат домове.

Доналд и Марла се развеждат през 1999 г. Тогава Марла се мести с малката Тифани в Лос Анджелис и твърди, че я е отгледала като "самотна майка", тъй като Тръмп живеел на другия край на страната. Все пак Тифани от време на време пътува до Ню Йорк, за да се вижда с баща си.

Докато е в гимназията, Тифани записва песен на име "Like a Bird". Не е обаче сигурна, че иска да преследва музикална кариера и си остава само с този сингъл. След като завършва през 2012, е приета да учи в Университета на Пенсилвания (който завършва и самият Доналд Тръмп), специалност "Социология".

Вече пораснала Тифани започва да се появява по повече светски и модни събития.

Макар да се къпе в семейния лукс, тя винаги остава някак си встрани от другите деца на Тръмп. По време на президентската кампания беше включена в някои от интервютата и дори направи публична реч на конвенцията на републиканците в Охайо, но не получи по-главна роля от това, докато сестра ѝ Иванка и до днес остава сред най-приближените съветници на баща им.

След изборите Тифани реши да продължи образованието си в Джорджтаун, като този път учи "Право". Присъединява към семейството си за официални събития, но не особено често. 

Смята се, че има романтична връзка с Майкъл Булос, син на собственици на конгломерат за милиарди в Нигерия, но това не е официално потвърдено.

Мнозина се шегуват, че Тифани е "забравената Тръмп", но все пак тя е само на 25 години - има време да изгради име.

Още от Лица


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg

Още по темата


Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.83594
  • GBP
    1
    2.28431
  • JPY
    100
    1.18765
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички