Алек Болдуин се подигра майсторски на Тръмп (Видео)


Алек Болдуин се подигра майсторски на Тръмп (Видео)
Снимка: Getty Images/Guliver

3511

Американският президент Доналд Тръмп за пореден път стана обект на подигравки. На церемонията по раздаване на "Еми", най-престижните награди за телевизия, той бе споменат многократно, но може би най-умело от Алек Болдуин.

Това бе логично, тъй като Болдуин спечели награда именно за имитацията си на Тръмп в комедийното шоу Saturday Night Live.

"Най-накрая, господин президент, ето я и вашата награда "Еми", започна благодарствената си реч Болдуин. Това бе директно ужилване на Тръмп, който често е казвал колко е разочарован, че риалити предаването му "Стажантът" не е печелило приза. Темата бе зачекната дори по време на един от предизборните му дебати с Хилари Клинтън.

Болдуин продължи с това, че костюмът и гримът на Тръмп са отблъснали жена му от него. "Съпругата ми и аз имахме три деца в рамките на три години, но миналата година нямахме дете. Така че, мъже, сложите ли оранжевата перука, това е средство за контрацепция", заяви актьорът.

Той завърши речта си с това, че изкуството е много по-важно от свършеното от Тръмп и екипа му. "Когато умреш, не си спомняш какво е приел Конгресът, решенията на Върховния съд или изказване на президента. Спомняш си песен. Спомняш си реплика от любим филм. Спомняш си пиеса. Спомняш си книга, картина, поема. Това, което ние правим, е важно. Всички вие във филмовата индустрия и телевизията - не спирайте да правите това, което правите. Аудиторията разчита на вас", каза още Болдуин.

Още от Лица


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg

Още по темата


Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.83027
  • GBP
    1
    2.27568
  • JPY
    100
    1.18127
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички