6 звезди, които са много по-богати от известните си братя и сестри


6 звезди, които са много по-богати от известните си братя и сестри
Снимка: Getty Images/Guliver

14923

Немалко братя и сестри навлизат заедно в шоубизнеса, но не постигат еднакви успехи. Можем само да гадаем дали това води до раздори, но разликата в банковата сметка определено е осезаема. От Insider ни запознават с някои известни братя и сестри, които значително се разминават по богатство.

Братята Хемсуърт - Крис, Лиъм и Люк


И тримата са актьори, но най-популярен безспорно е Крис Хемсуърт, когото познаваме най-вече като Тор от филмите на Marvel. Неговото състояние е 90 млн. долара. Брат му Лиъм доби известност с "Игрите на глада" и разполага с 26 млн. долара, а Люк, който е най-големият, играе в сериала "Западен свят" и притежава около 3 млн. долара

Сестрите Олсън - Мери Кейт, Ашли и Елизабет


Мери Кейт и Ашли бяха много популярни в близкото минало с участието си във филми и сериали, а по-малката им сестра Елизабет изгря в последните години. Макар в момента да е по-актуална (беше част от поредицата "Отмъстителите"), тя все пак не може да се мери по богатство с каките си - 5 млн. долара срещу близо по 200 млн. за всяка от близначките.

Семейство Кардашиян


Сравнително наскоро една от сестрите - Кайли, стана милиардер, благодарение на козметичната си марка. Но не съжалявайте останалите - всички те са милионерки.

Винъс и Серина Уилямс


И двете са тенис легенди, но докато Винъс притежава "само" около 75 млн. долара, то Серина къта в сметките си над 225 млн. долара.

Маги и Джейк Джиленхол


Изключително талантливи актьори, които от години са в "А отбора" на Холивуд. Маги Джиленхол обаче е имала по-малко екранни хитове от брат си и състоянието ѝ е към 15 млн. долара срещу 75 млн. долара за Джейк.

Бионсе и Соландж Ноулс


Ясно е, че Бионсе е много по-известна от сестра си и затова е нормално богатството ѝ да е по-голямо. Соландж, която също е певица, има 5 млн. долара, а Бионсе - 400 млн. долара.

Още от Лица


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg

Още по темата


Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.83594
  • GBP
    1
    2.28431
  • JPY
    100
    1.18765
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички