6 звезди, които притежават изключително странни неща


6 звезди, които притежават изключително странни неща
Снимка: Getty Images/Guliver

4464

Знаменитостите от шоубизнеса имат милиони долари и могат да си позволят да са екстравагантни. Затова и доста от тях не се ограничават само до обичайните имения, лимузини и частни самолети, а се насочват и към по-нетрадиционни придобивки. От сайта The Richest разказват за някои от странните неща, купени от звезди.

Певицата Лейди Гага (на водещата снимка) например е споделяла, че вярва в паранормалното и се страхува от духове. Поради това си купила специална електромагнитна машина, за която твърди, че ги отблъсквала. Това ѝ струвало 50 000 долара.

Актьорът Никълъс Кейдж пък доста си пада по призраците и дори си купил имение в Ню Орлийнс, което било обитавано от такива (според местните легенди). Кейдж има и други странни покупки, като например двойка кобри албиноси, октопод и череп на динозавър за над 200 000 долара.

Богатата наследница Парис Хилтън обича да глези домашните си любимци. Преди няколко години тя подари на кучетата си специална кучешка къща за 325 000 долара. Тя е точна реплика на нейния собствен дом и е на два етажа.

Красавицата от близкото минало Ким Бейсинджър е собственик на... цял град. През 1989 г. тя купила малко градче в щата Джорджия за 20 млн. долара с цел да го превърне в туристическа атракция. Планът ѝ обаче не проработил и се наложило през 2013 г. да продаде населеното място за само 1 млн. долара.

Легендата Майк Тайсън също си пада по лукса и е собственик на вана, направена от чисто злато. Придобивката му струвала 2 млн. долара.

Бионсе пък обожава да харчи пари за играчки на децата си. Когато дъщеричката ѝ Блу Айви била на годинка, известната мама ѝ купила кукла Барби с рокля от 160 диаманта за 85 000 долара.

Още от Лица


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg

Още по темата


Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.83147
  • GBP
    1
    2.2841
  • JPY
    100
    1.18665
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички