6 деца на звезди, които са получили абсурдно скъпи подаръци за рождените си дни


6 деца на звезди, които са получили абсурдно скъпи подаръци за рождените си дни
Снимка: Getty Images/Guliver

7841

Знаете ли какво са ви подарили родителите ви, когато сте навършили една годинка? Едва ли са били диамантени обици за 50 000 долара. Но когато си знаменитост с милиони в сметките си, подобни глезотии за отрочето са нищо работа.

Сайтът The Richest представя най-абсурдно скъпите неща, които звезди са подарявали на децата си.

Бионсе и Джей Зи например организирали на дъщеря си Блу Айви парти за 200 000 долара за първия ѝ рожден ден. А подаръкът бил кукла Барби за 80 000 долара, изработена специално за нея. С това скъпите подаръци за Блу не свършили - Кели Роуланд, колежка на майка ѝ от Destiny's Child, ѝ подарила детска вана, инкрустирана със скъпоценни камъни.

Том Круз също не щади средства за дъщеря си Сури, чиято майка е актрисата Кейти Холмс. За седмия ѝ рожден ден той ѝ купил... частен самолет. Причината - искал Сури да може бързо и лесно да лети между разделените си родители.

Рапърът Пи Диди решил да поглези сина си Джъстин за 16-ия му рожден ден. В САЩ на 16 вече ти е позволено да караш кола и затова Диди купил на Джъстин Maybach за 360 000 долара.

Ким Кардашиян и Кание Уест са известни с разточителния си начин на живот и не е изненадващо, че обграждат децата си с какви ли не скъпи неща. За първия рожден ден на дъщеричката си Норт те ѝ подарили диамантени обици за 50 000 долара.

Пръстени на Cartier за хиляди долари получили и Джейдън Смит от звездните си родители Уил и Джейда Смит. Любопитното е, че те били за...косата му, на която той си ги слага като аксесоар.

Може би най-облагодетелствана откъм подаръци е Валентина Палома Пино - дъщерята на Салма Хайек и френския милиардер Франсоа Пино. За нейния четвърти рожден ден баща ѝ ѝ купил имение в Лос Анджелис за 12 млн. долара.

Още от Лица


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg

Още по темата


Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.83147
  • GBP
    1
    2.2841
  • JPY
    100
    1.18665
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички