Йорданка Фандъкова и евродепутати откриват фотоизложбата „Това е моята Европа“


Йорданка Фандъкова и евродепутати откриват фотоизложбата „Това е моята Европа“
Снимка:

4860

Столичният кмет Йорданка Фандъкова и евродепутатите Момчил Неков и Илхан Кючюк ще открият фотоизложбата с най-добрите снимки от проведения онлайн фотоконкурс "Това е моята Европа", в който участваха около 300 младежи с над 1200 фотографии.

Събитието ще се състои на 5 май (петък) от 11:00 часа в столичната Градска градина пред Народния театър.

Всички участници във фотоконкурса „Това е моята Европа“ са добре дошли на откриването на изложбата! По време на събитието ще бъдат наградени и победителите: Марияна Минчева (19 г.) от Карнобат спечели първото място, а с него и пътуване до Брюксел с посещение на централата на Европейския парламент. Дигитални фотоапарати получават класираната от журито на второ място Виктория Самокварева (26 г.) от Казанлък и Радослав Свирецов (17 г.) от Бургас, който спечели наградата на публиката. Третото място донесе на Йоана Такова (26 г.) от Перник професионален курс по фотография.

ВИЖТЕ СНИМКИТЕ НА ПОБЕДИТЕЛИТЕ

Над 40 от най-добрите снимки в конкурса са включени във фотоизложбата „Това е моята Европа” и могат да се видят до 16 май 2017 г. в столичната Градска градина пред Народния театър.

Фотоконкурсът се организира от Българското училище за политика “Димитър Паница” като част от проекта „Европа и аз“, който се осъществява с подкрепата на Европейския парламент. Целта му е да провокира интереса и ангажираността на младите българи към работата на Европейския парламент и възможностите за тяхното развитие в рамките на Европейския съюз. Медийни партньори на проекта "Европа и аз" са сайтовете Actualno.com и Expert.bg.

Ако нямате възможност да присъствате на откриването на изложбата, можете да го проследите онлайн в реално време на интернет страницата на проекта и на Facebook страницата на проекта.

Още от ЕС в развитие


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.83147
  • GBP
    1
    2.2841
  • JPY
    100
    1.18665
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички