За всички успешни жени са характерни тези 3 неща


За всички успешни жени са характерни тези 3 неща
Снимка: iStock/Guliver

8733

Успехът може да бъде нещо субективно за всеки, но едно е сигурно - не може да бъде постигнат без упоритост и постоянство.

Ако има нещо, което сме научили от успешните жени, то е, че успех не се постига, ако нямате ясни цели и не работите усилено. Ето кои са трите неща, които всички успешни жени правят, без значение в коя област се развиват.

1. Успешните жени инвестират в бъдещето си.

Когато Ellevest, цифрова платформа за инвестиции на жени, наскоро попита 1000 жени и 1000 мъже за техните финанси, се оказа, че жените са по-малко доволни от техните. А в това число влизат всички финанси - банкови сметки, депозити, инвестиции и т.н. Само 47% от дамите казват, че знаят как да постигнат финансовите си цели срещу 64% от мъжете. За сметка на това, жените много по-добре знаят как и в какво да инвестират и могат да спестяват по-големи суми пари.

2. Те живеят в мир със страховете си.

Тази дума с пет букви не бива да се подценява, тъй като най-често тя стои между нас и нашия успех. Ето защо е наложително да сключим мир със страховете си. Страхът е нормален еволюционен механизъм, който ние, хората, сме разработили, за да ни пази в безопасност, но е жизненоважно да отделяме действителната опасност от психически конструирана опасност. 

3. Тези дами неуморно преследват мечтите си.

Успехът не им е донесен на сребърен поднос. Дори и най-успешните жени не са стигнали от точка А до точка Б за една нощ. Независимо дали искате да започнете свой собствен бизнес, да получите друга длъжност, или да развиете ново хоби, сега е моментът. Началото е най-трудната част от пътуването, затова се поздравете за него.

 

Още от Любопитни вести


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg

Още по темата


Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.83147
  • GBP
    1
    2.2841
  • JPY
    100
    1.18665
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички