Почистване на дома - сами или с помощта на фирма


Почистване на дома - сами или с помощта на фирма
Снимка: iStock/Guliver

2437

Често хората си задават един и същи въпрос, а именно дали е възможно сами да почистят дома си толкова добре, колкото би могла да се справи една фирма, предлагаща този тип услуги. Всъщност отговорът е съвсем елементарен.

Съвременните жени са дотолкова заети със служебни ангажименти и отглеждане на децата, че често времето не им позволява да се гмурнат в това нелеко приключение, а именно основно почистване на целия дом.

Какви са основните ползи от фирмите за почистване?

Откровено и доказано – фирмите за почистване са една изключително добра алтернатива за онези от вас, които имат желание и сами да се справят, но силите им са на изчерпване и не съумяват да вършат няколко неща едновременно. А какво по-хубаво от това, докато си почивате друг да се заеме с поддържане на хигиената във вашия дом.

Освен това самото почистване протича по предварително съставен план и дезинфекцията се осъществява с помощта на специализирани препарати и машини, с които обикновено домакинствата не разполагат.

Препаратите, които използват служителите от наетата от вас фирма, обикновено не се предлагат във веригите магазини. Те са професионален клас и доста по-агресивни като действие.

Умело се справят с всякакви замърсявания и без значение от това доколко е потънал в мизерия дома ви, то една доказала се фирма е в състояние да го превърне в уютно място за живеене и да възвърне предишния му блясък.

Трудно и почти невъзможно се оказва да съвместите отглеждането на децата с основната чистка на дома. Ако все пак решите да се захванете, то цената би била много по-висока, в сравнение с тази, която следва да заплатите на избраната от вас фирма. Една от най-омразните дейности за домакините е миенето на банята и тоалетната.

Оставяйки тази задача на Borisov-Clean.com, то вие ще елиминирате умората и ще се чувствате далеч по-удовлетворени от крайния резултат – чист и уютен дом, на който да се радвате за дълго време.

Съществува поредица от случаи, при които вашите усилия следва да бъдат обречени на провал, в случай че сами сте решили да се справите с цялата задача. Такъв случай е премахването на следи от строителни материали по дограмата след ремонтна дейност.

Варта се премахва изключително трудно. Нужно е да ползвате специални ножчета и химикал, който да я разяде. Тези от вас, които досега не са премахвали следи по дограмата, вероятно и сега няма да са наясно как трябва да процедират, за да има най-добри резултати.

Някои от фирмите предлагат и изхвърляне на битови отпадъци, което е една страхотна услуга, затваряща целия този цикъл на възвръщане хармонията и реда в дома. Borisov-Clean.com е фирма с многогодишен опит на пазара, която определено заслужава вашето внимание.

Още от Любопитни вести


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.83147
  • GBP
    1
    2.2841
  • JPY
    100
    1.18665
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички