Истински успешните жени никога не правят тези 5 неща


Истински успешните жени никога не правят тези 5 неща
Снимка: iStock/Guliver

4349

"Феминизмът не прави жените силни. Те вече са силни. Той променя начина, по който света възприема тяхната сила", казва Г.Андерсън. Да си успешна и силна жена не се постига лесно, а да убедиш и околните в това вече е наистина трудна задача. Изисква се воля и добре премислено поведение. Ето защо успешните жени никога не си позволяват да…

Игнорират страховете си

Страхът е движеща сила и от нас зависи как ще я управляваме правилно. Ако искаме да се движим напред и нагоре, понякога се налага да се изправим срещу страховете си. Успешните жени не хабят енергия в това да избегнат вътрешните си притеснения, а използват ум и твърдост, за да упражняват контрол над мислите и емоциите си.

Избягват конфликтите

Хората, които се опитват да избегнат конфронтации, защото им изглеждат агресивни и неуважителни, създават усещане, че не могат да защитават интересите си. Един конфликт може да има много форми и зависи изцяло от вас как ще излезете от него. Не е нужно да крещите, обиждате или ругаете – покажете надмощие чрез спокойствие и остър ум.

Слушат критика вътре в себе си

Във всяка една от нас дреме по един досаден критик, който се съмнява в действията и правотата на решенията, които взимаме. Успешните жени успяват да изолират този глас и насочват вниманието си в обратна посока.

Чакат съвършени обстоятелства

Най-лесно е да се оплакваме и да оправдаваме несполуките си с лош късмет или малшанс. Истината е, че такова нещо като перфектни обстоятелства не съществува. С достатъчно работа и завиден хъс успешните жени карат всяка ситуация да работи в тяхна полза.

Гледат на миналото си като грешка

Някои грешки от нашето минало могат да бъдат болезнени или травматични. Не се опитвайте да ги забравите, а да ги надвиете.

Източник: iwoman.bg

Още от Любопитни вести


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg

Още по темата


Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.80911
  • GBP
    1
    2.28725
  • JPY
    100
    1.19659
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички