Бош предлага вдъхновяващи условия на труд в новия си офис в София

Бош предлага вдъхновяващи условия на труд в новия си офис в София
Източник: Роберт Бош ЕООД

На 24 октомври 2017 г. Група Бош откри новия офис на дъщерните си дружества Роберт Бош ЕООД и БСХ Домакински Уреди България ЕООД в София.

На церемонията присъстваха Негово Превъзходителство посланикът на Федерална република Германия в България г-н Херберт Салбер и представители на Управителния съвет на Германо-Българската индустриално-търговска камара.

Новооткритият офис на двете фирми се помещава в новата сграда на бизнес център FPI на бул. „Черни връх“ 51Б в столицата.

Домакините на събитието – г-н Михай Болдижар, генерален директор на Роберт Бош за България и Румъния, и д-р Клаус Петер Фуке, президент на Robert Bosch AG, Австрия и отговарящ за бизнеса на Бош в Централна и Източна Европа, приветстваха служителите и партньорите на компанията. Те споделиха, че новото офис пространство отразява стремежа на Бош за осигуряване на още по-добри условия на труд.

Работната среда е от решаващо значение за мотивацията, удовлетвореността и здравето на служителите. Това е заложено в новата концепция на Бош за Inspiring Working Conditions - интегриран интериорен дизайн и архитектура, които вдъхновяват творческата работа, иновативното мислене и ефективното използване на ресурсите, стимулират гъвкавостта в работните процеси и подобряват комуникацията между служителите.

Редактор:

Expert.bg

Общо коментари / 0

Напишете коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
* Всички полета са задължителни. Коментарите подлежат на коментар.