Звездите, които мразят най-известните си роли


Звездите, които мразят най-известните си роли
Снимка:

3760

Повечето актьори си спомнят за ролите, които са ги направили известни, с признателност. Има обаче и такива, които определено не ги смятат за върха в кариерата си, пише The Richest. Тези холивудски звезди например направо мразят някои от образите, които са пресъздали на големия екран.

Мат Деймън – „Ултиматумът на Борн“

Много хора харесаха екшън поредицата, но самият Деймън не чувствал добре във филма от 2007 г. Той заяви, че сценарият бил зле написан, действието било прибързано, а героят му не бил развит като образ.

Шая Лебоф - „Трансформърс“

Актьорът натрупа състояние и слава именно от поредицата за роботите, но не я смята за нещо впечатляващо. Преди време дори записа видео, на което гледа филмите и демонстративно заспива.

Джесика Алба - „Фантастичната четворка 2“

Филмът накарал красавицата да преосмисли кариерата си като цяло. Тя обвини режисьора Тим Стори в непрофесионално отношение заради доста неуместните му забележки от типа „старай се да изглеждаш по-красива, когато плачеш“. Алба толкова се разстройвала, че започнала да се съмнява в уменията си на актриса.

Шон Конъри – филмите за Джеймс Бонд

Шотландецът винаги ще остане в историята на киното именно като агент 007. Той обаче не е особено доволен от това. За всички филми (които донесли над милиард на продуцентите си) Конъри получил само 3 млн. долара. „Винаги съм мразел Джеймс Бонд. Бих искал да го убия“, шокира преди време феновете си актьорът.

Кейт Уинслет - „Титаник“

Всички плачат, когато гледат „Титаник“, нали? Прави го и звездата в главната роля Кейт Уинслет, но по различна причина. Тя смята, че изпълнението ѝ изобщо не е добро. „Не издържам да слушам фалшивия си американски акцент, ужасен е. Може би съм твърде самокритична, но ми е трудно да гледам този филм. Ако можех, бих се върнала и бих го изиграла наново, много по-добре“, споделя тя.

Още от Лица


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg

Още по темата


Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.83027
  • GBP
    1
    2.27568
  • JPY
    100
    1.18127
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички