За какво обича да харчи милионите си Скалата


За какво обича да харчи милионите си Скалата
Снимка: Getty Images/Guliver

12466

Дуейн Джонсън - Скалата отдавна остави зад гърба си кеча, за да се превърне в един от най-високоплатените актьори в Холивуд. По данни на Forbes състоянието му се равнява на цели 220 млн. долара. За какво обича да харчи парите си звездата?

Имоти. Джонсън има няколко имения в САЩ, сред които се отличава това в щата Флорида, струващо 2 млн. долара. Във всяка от къщите си той разполага и с огромни фитнес зали, оборудвани с най-новите и модерни уреди.

Коли. Макар че има няколко, любимата му е Pagani Huayra, която била създадена специално за него и струва около 1 млн. долара.

Подаръци за близките си. Скалата не забравя откъде е тръгнал и държи да показва на любимите си хора, че им е благодарен за всичко, което са направили за него. Подарил е скъпи джипове на баща си и на чичо си, правил е и десетки скъпи подаръци на майка си. Дори на дългогодишната си домашна помощница купил SUV.

Частен самолет. Един известен актьор не може да пътува как да е. Джонсън притежава собствен Gulfstream G650 на стойност близо 60 млн. долара.

Костюми. Скалата винаги е стилен на червения килим. За целта дава немалки суми за дизайнерски костюми.

Продуцентска компания. Тя се нарича Seven Bucks Productions и вече създаде няколко хита, сред които сериалът Ballers и филмът "Спасители на плажа".

Благотворителност. Джонсън има собствена фондация, която помага на болни деца. Самият той често посещава деца в лечебни заведения, за да ги зарадва и разведри. Дарявал е и големи суми за спорт, например за колежански отбори по американски футбол.

 

Още от Лица


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg

Още по темата


Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.83147
  • GBP
    1
    2.2841
  • JPY
    100
    1.18665
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички