За какво харчи Неймар милионите си


За какво харчи Неймар милионите си
Снимка: Getty Images/Gulliver

5624

Преминаването на футболната суперзвезда Неймар от „Барселона“ в „Пари Сен Жермен“ е една от най-обсъжданите теми на последните дни. Трансферът е рекорден – 222 млн. евро, а заплатата на спортиста ще бъде 45 млн. евро на година. Така Неймар става най-високо платеният футболист в света.

Богатството му обаче не се трупа само от спорта. Той има редица рекламни договори с компании като Nike, L'Oreal, Gillette, Panasonic, Beats by Dre, които също му носят солидни суми. За какво обаче харчи милионите си Неймар?

Бразилецът определено си пада по луксозния и екстравагантен начин на живот. Преди време например си купи яхта за 8 млн. долара. Притежава и няколко скъпи коли, като перлата в колекцията му е Porsche Panamera Turbo за над 400 000 долара. С това обаче средствата му за придвижване не се изчерпват – Неймар има и свой частен самолет.

My Squad 🤙🏽👊🏽

Публикация, споделена от Nj 🇧🇷 👻 neymarjr (@neymarjr) на

Друга страст на футболиста са часовниците. Собственик е на доста модели от любимата си марка Gaga Milano. Дава доста пари и за любимия си аксесоар – обиците.

Не се знае много за имотите на футболиста. Луксозната къща, която известно време обитаваше в Барселона, беше под наем, но е напълно възможно да е станал и собственик на имот там. Къде ще живее в Париж не е ясно, но няма съмнение, че ще бъде на доста луксозно място.

Неймар има и поне един разход, който не е свързан със собствените му прищевки – той плаща месечна издръжка на сина си Дави Лука в размер на 15 000 долара.

Още от Лица


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg

Още по темата


Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.83147
  • GBP
    1
    2.2841
  • JPY
    100
    1.18665
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички