В София откриват международно изложение за печат и реклама


В София откриват международно изложение за печат и реклама
Снимка:

2597

Ако се интересувате или работите в сферата на печатарската и рекламната индустрия, то в следващите дни няма по-подходящо място за сверяване на часовника от най-голямото изложение в страната COPI’S.

Тази година разнообразието на технологиите и машините ще завладее за пореден път Интер Експо Център от 5 до 7 октомври, където се организира международното събитие.

COPI’S 2016 ще покаже повече от 100 български и чужди фирми от Китай, Полша, Чехия, Словакия и Унгария. Освен това участниците ще представят продукти на други 350 световни бранда.

Нови техники в рекламата

В първия ден на изложението ще се заговори за връзката между онлайн продажбите и free WiFi. Българската компания WiFi.bg ще покаже как се създава рекламна wifi среда, в която рекламодателите да стигат до своите клиенти на точното място, в точното време.

Друга българска фирма ще покаже взаимодействието между физическия и дигиталния свят, чрез внедряване на 2D и 3D дигитално съдържание в стандартни печатни носители.

Canon България също ще насочи внимание към новите печатни възможности с презентация на регионалната кампания на бранда - #UNLEASHPRINT.

За втора година посетителите на COPI’S ще се докоснат и до една от най-често коментираните технологии - 3D принтирането. Умалено копие на работилницата Smart Fab Lab ще се пренeсе на изложението, където ще се изработват 3D сувенири.

За първи път сайтът за подбор на персоналDotbrain.eu организира тестове за оценка на най-добрите предпечатари, акаунти и технолози в бранша.

В дните на изложението „ЕнгВю Системс“ ще проведе семинар за smart drafting подход при проектиране на опаковки, рекламни дисплеи от картон, велпапе и твърди картони.

В същия ден (6 октомври) от Екстрапак организират семинар за начините за продажба на промоционални продукти в ЕС.

По случай отбелязването на 120 години от създаването на Националната художествена академия на COPI’S ще бъдат представени творби в областта на текстила, рекламния дизайн, визуалните комуникации и индустриалния дизайн.

В дните на изложението ще може да се види и изложба на хартиени лъвове от рециклирана хартия, осъществена от международната организация за защита на животните „Четири лапи“. Макетите са в реален размер, изработени от Сфера Дизайн, и ще бъдат предоставени на благотворителен търг.

COPI’S е с вход свободен и работно време от 10.00 до 18.30 ч. Може да научите повече за изложението и програмата му на http://www.copi-s.com/bg

Още от Технологии


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg

Още по темата


Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.83147
  • GBP
    1
    2.2841
  • JPY
    100
    1.18665
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички