Универсално решение за бизнес във виртуалния свят


Универсално решение за бизнес във виртуалния свят
Снимка: Lenovo

8600

Удобството, функционалността и надеждността са ключови фактори, когато използваме дадено устройство за бизнес. Когато към тях се добави елегантен дизайн и модерни технологии, получаваме универсален помощник, който ни е от полза във всяка ситуация.

Именно такъв е новият ThinkPad X1 Yoga. Четвъртото поколение на популярния бизнес лаптоп на Lenovo се откроява с висока мощност и производителност, удобен дизайн и безкомпромисна здравина.

Революционен дизайн

Дизайнът му е революционен и сериозно контрастира с този на предшествениците му. Корпусът е почти изцяло метален – познатата комбинация от магнезий и пластмаса с въглеродни влакна е заменена от алуминий с висококачествена изработка.

Така лаптопът става по-лек, но здравината му се запазва. Луксозният бизнес ултрабук се връща към класическия за серията ThinkPad тъмно сив цвят – по-светъл и мек нюанс от антрацитено черното, на което Lenovo залага през последните години.

Подобно на останалите устройства от серията X1, ThinkPad X1 Yoga е издръжлив, ултратънък и ултралек. Той тежи само 1,27 кг и безпроблемно се носи с една ръка, така че може да го използвате, докато сте в движение. Доказано издръжлив е дори при супер екстремни условия. Когато го носите, стои стабилно в ръката ви, тъй като е по-твърд и солиден от предшествениците си.

Той е по-компактен от предишните модели и по-лек от конкурентите в същия клас, доближавайки се максимално до размерите на ThinkPad X1 Carbon. Двата лаптопа имат много прилики, като според някои новият X1 Yoga изглежда като сгъваема версия на новия X1 Carbon.

2 в 1

Този сгъваем бизнес ултрабук много лесно се превръща в удобен таблет, който управлявате с една ръка, например докато говорите по телефона.

Забравете за моливите и химикалките и заложете на дигиталната писалка Lenovo ThinkPad Pen, която винаги ви е под ръка, щом поискате да рисувате, да пишете документи или да си водите бележки. С безценната ѝ помощ може да запишете набързо бизнес оферта, включително подробности, които трудно ще запомните.

Писалката е с акумулаторна батерия, която се зарежда при прибиране – 15-секундно зареждане ви осигурява до 100 минути употреба.

Благодарение на ексклузивната технология WRITEit на Lenovo можете да пишете ръкописно в стотици приложения, а функцията дава автоматични предложения и коригира написаното от вас.

Страхотна картина и мощно представяне

Новият ThinkPad X1 Yoga има зашеметяващ дисплей - 14-инчов 2K (резолюция 2560 x 1440) сензорен екран с 10-точково разпознаване и OLED технология по избор. Неговите богати цветове и ярък контраст правят изображението по-добро от всякога, за което допринася и отличната технология Dolby Vision HDR400. Потребителското преживяване е страхотно, независимо дали разглеждате снимки, видео, презентации или уеб страници.

Бизнес лаптопът е с операционна система Windows 10 Pro и 7-ядреният Intel® i7-6600U от 6-то поколение с vPro, което означава добра производителност, много функции за управление и по-добра сигурност.

Със свръх бързата Samsung PCIe NVMe SSD памет можете да отваряте файлове и приложения над 2 пъти по-бързо от обичайната SATA SSD. Имате и достатъчно дисково пространство за нещата, които са важни – вътрешната му памет е до 1 TB.

Перфектен за комуникация

В съвременния глобализиран свят комуникацията е всичко. За да сте успешен в бизнеса, трябва да сте в постоянна връзка със света. ThinkPad X1 Yoga идеално се вписва в тази ситуация.

Този бизнес ултрабук е много подходящ за видео разговори, тъй като разполага с камера и 4 микрофона в капака на дисплея, които много ясно записват гласове. Качеството на звука е превъзходно, благодарение на 4-те високоговорителя с технологията Dolby Atmos.

С опцията за LTE-A получавате най-бързата и най-напреднала технология за мобилна връзка, която ви осигурява интернет навсякъде по света, така че да бъдете свързани с навсякъде и по всяко време.

Можете да подобрите продуктивността си с докинг станцията WiGig по избор (налична само с 2K дисплей), която ви позволява да свържете безжично два дисплея, аудио устройства и други. С ThinkPad X1 Yoga можете да останете свързани, дори без да го включвате в контакт, в продължение на цял ден, тъй като батерията издържа до 11 часа.

Безкомпромисна сигурност

Като типичен бизнес лаптоп, ThinkPad X1 Yoga предлага и много високо ниво на сигурност. Той разполага с четец за пръстови отпечатъци, слот за заключване на Kensington и инфрачервена камера с лицево разпознаване, свързана с биометричната система за сигурност Windows Hello. Така данните ви са в пълна безопасност.

ThinkPad X1 Yoga е чудесен избор за модерния бизнесмен. Той е многофункционален, бърз и лек, усеща се отлично в ръката и предлага страхотни възможности на дисплея. Алуминиевият му дизайн излъчва стил и класа, запазвайки типичната за серията издръжливост. Този луксозен ултрабук е универсален помощник, способен да задоволи всичките ви потребности и изисквания.

Още от Технологии


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg

Още по темата


Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.79566
  • GBP
    1
    2.28685
  • JPY
    100
    1.20351
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички