Търговия в Binatex с минимален депозит


Търговия в Binatex с минимален депозит
Снимка:

20368

В днешно време мрежата е пълна с различни привлекателни предложения за търговия с бинарни опции. Всяка платформа има свои изисквания, особено когато става въпрос за сумата на депозита.В последно време все повече трейдъри се ориентират към платформите, където депозитът е минимален. Интересното е, че не само новаците се ориентират към тези фирми, а и много от опитните трейдъри. С какво са привлекателни търговските платформи, които са с нисък праг за започване на трейд?

Кога се появяват бинарните брокери с ниски прагове на вложения

Първите бинарни брокери се появяват през 2008 година. Тогава минималният праг за трейдърите бе от 500 долара и нагоре. Това бяха опити да се «опипа» пазара – до колко е голямо търсенето на новия продукт и ще се изкупи ли създаването на платформа. През 2009 година , заради нарасналата популярност  на бинарните опции се появяват нови платформи, при които са необходими 250 долара за започването на трейдинг.

Тези суми бяха приемливи както за търговските платформи, така и за инвеститорите, по голямата част, от които живееха в ЕС. Там 250 долара се счита за не осбено голямо влоежение. Когато, обаче, популярността  на трейдинга се разпространи  по цял свят, появата на бинарни опции с минимални депозити от по 10 долара стана неизбежно.

От 2015 година  по голямата част от уважаваните компании  предлагат прилично ниски прагове, тъй катокато опциите с минимален депозит се ползват с голямо търсене. А тези платформи, при които праговете на инвестициите бяха високи ги намалиха за да не загубят клиентите си.Появяването на руски платформи позволи на трейдърите да инвестират и да залагат в рубли.

Предимства на платформите с минимален депозит:

- За начинаещите трейдъри бинарните опции с минимален депозит (10 долара) са идеалният  избор за да могат  да се запознаят с този начин за  печелене на пари. Реалните средства дават възможност реално да усетите процеса на трейдинга рискувайки малки суми.

- Това, което новакът е научил от теорията, ще може да го затвърди практикувайки с реални пари и това прави обучението ефективно.

- Опитните трейдъри също откриха някои предимства в платформите с ниски прагове на инвестиции. Суми от 20 до 100 долара са достатъчни за тестването на нови стратегии и методи и способи за управление на капитала.

Минимален депозит в Binatex

Binatex  е руски брокер, който предоставя най ниския минимален депозит в бинарните опции – 50 рубли(1.36 лева). А минималната сума за залагане е 1 рубла(0.02 лева) и за това 100 рубли(2.72 лева) са напълно достатъчни за придобиване на опит и пълноценно тестване на стратегиите за търговия.

Може би , Binatex не е единствената платформа с достъпен минимален депозит, но в сравнение с другите тя има редица предимства.

- Търговската платформа е разработена в съответствие с изискванията на трейдърите: бърза работа, широка гама от функции, удобен интерфейс и др.

- Обработката на заявките за теглене на средства става в рамките на едно денонощие и за това този брокер е считан за един от най добрите, когато става въпрос за изтегляне на печалбата.

- Инвеститорите отбелязват че платформите с минимален депозит в рубли ( именно такава е и Binatex) не само позволяват по бързото изтегляне на суми, но и предоставят по богат избор на платежни системи. За изтегляне на средства се използват най популярните и достъпни за мнозинството  платежни системи: Яндекс пари, WebMoney, QIWI, VISA, MasterCard

- Безопасността  на клиентските пари е осигурена с лицензията  Financial Comission.

- Брокерите с високи изисквания към вложенията използват готовите търговски платформи. Най големият недостатък на този вид платформи са примитивността им, отсъствието на търговски инструменти и нестабилната работа, поради претоварването на сървърите.Платформите за бинарни опции с нисък минимален депозит каквато е и Binatex разработват своя софтуеър самостоятелно .

По голямата част от опитните трейдъри , а също и  новаците  съвпадат в мнението си, че Binatex предоставя най добрите условия за търговия.

Минимален депозит и демо сметка

Достъпният минимален депозит на платформата за бинарни опции Binatex не изчерпва преимуществата и. За да се запознаете, обучите в търговията и да тествате нововъведенията, Binatex ви предоставят и безплатна демо сметка на стойност 1000 долара.

Струва си да се възползвате от това предложение и това е извън всякакво съмнение.Трябва, обаче, да се вземе впредвид една особеност: резултатите от търговията на виртуалната сметка често се отличават от реалните цифри. Опитните инвеститори са запознати с този факт  и за това използват опции с малки депозити за да не се получат неприятности по време на професионалния трейдинг. Кои са опасностите при тестването с демо сметка?

1. Причината за неточните резултати с демо сметките се крие в психиката на самия инвеститор. Да се купуват бинарни опции без депозит, на който да има  лични средства е много по лесно от гледна точка на психологията, тъй като трейдърът не рискува нищо.Съответно, липсва емоционалният момент, което не може да се каже за търговията с реални пари.

2.    Когато са заложени истински пари, трейдърът под влиянието на страха, или алчността, често взема грешни решения и извършва губещи сделки. Когато новакът се обучава да търгува с бинарни опции без депозит, той придобива фалшиво  самочувствие.

3.    Ако тествате новите търговски методи с демо сметка, резултатите ще са неточни. .Когато тествате бинарните опции с минимални залагания, резултатите са много по близки до истинските. За това е по добре да залагате малки суми, отколкото нищо.

Тенденцията към намаляване на минималния депозит, която се наблюдава при бинарните опции е закономерност свидетелстваща, че трейдингът се развива. Не се колебайте – изберете брокер с качествени условия за търговия и с възможно най малък депозит. Тяхно е бъдещето на трейдинга с опции.

Още от Технологии


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.83027
  • GBP
    1
    2.27568
  • JPY
    100
    1.18127
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички