Топ 5 на aктриси, които са твърде секси за ролите, които играят


Топ 5 на aктриси, които са твърде секси за ролите, които играят
Снимка: Getty Images/Guliver

7187

Успехът на филмите често се определя не толкова от сценария, колкото от подходящия избор на актьорите. Понякога агентите са толкова заслепени от красотата и сексапила на една звезда, че забравят дали наистина ролята ще ѝ подхожда. Ще ви покажем класация на актриси, които са прекалено красиви за ролите си, независимо от актьорските им умения.

5. Дженифър Лопес в „Сватбен агент“

Кастингът в такъв филм е най-малкият проблем, защото никой не се съмнява в качествата на актрисата. Лопес играе сватбения агент Мери Фиоре, която е най-добрата в тази област в Калифорния. Тя винаги организира най-хубавите сватбени тържества, никога своята. Трудно е да се повярва, че някой, който изглежда като Джей Ло, не може да се омъжи, особено предвид това с колко мъже се запознава по време на сватбите.

4. Дженифър Конъли в „Реквием за една мечта“

Спечелването на наградата за второ място за „най-красивата наркоманка в история за наркомани“ е Дженифър Конъли като Марион в „Реквием за една мечта“. Докато филмът е най-мощното и опустошително изображение за света на зависимите, безспорно Конъли все пак изглежда прекалено добре. Без значение с грим или не, или как е облечена тя винаги изглежда страхотно.

3. Кристина Ричи в „Чудовище“

Филмът от 2003 г. „Чудовище“ събра много признание за комбинация от грим, ефекти и производителност, която превъплъти прекрасната Чарлийз Терон в грозната, психично нестабилна Айлийн Уорнос. Междувременно Кристина Ричи играе Селби Уоул, любовница на Айлийн. Колкото и да се опитват да направят Ричи непривлекателна, просто не се получава.

2. Аби Корниш в „Кенди“

Спечелването на наградата за „най-секси наркоман“ е Аби Корниш, в главната роля в „Кенди“. Въпреки че филмът има за цел да изобрази бурната връзка между Кенди и поета Даб, и двамата пристрастени към хероина, всъщност двамата изглеждат много здрави и привлекателни. Филмът не се превръща в много добро послание до зрителите, предвид страхотния външен вид на актрисата.

1. Кийра Найтли в „Опасен метод“

Филмът е разочароващ в много отношения и най-вече, че режисьорът Дейвид Кронънбърг по някакъв начин успя да превърне филм за психоанализата във филм за секса. Едно от най-странните решения е да вземе Кийра Найтли за главната роля на Сабина Шпилрайн, истеричната пациентка и любовница на Карл Юнг. Като видим снимки на истинската Сабина се вижда, че двете нямат нищо общо, а и Кийра е много, ама много по-привлекателна.

Още от Любопитни вести


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg

Още по темата


Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.83147
  • GBP
    1
    2.2841
  • JPY
    100
    1.18665
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички