Събиране и управление на вземания от ЕОС Матрикс


Събиране и управление на вземания от ЕОС Матрикс
Снимка: ЕОС Матрикс

4844

ЕОС Матрикс е част от немската финансова група EOS Group и работи на българския пазар от 2002-а година. Основният предмет на дейност на компанията е събиране и управление на вземания, като по този начин повишава ликвидността на бизнес организациите, връщайки парите в икономическия цикъл. Икономическият растеж, от своя страна, стимулира разкриването на повече работни места, което води до по-високи доходи на домакинствата. Когато стандартът се повиши, се увеличава и потреблението.

Предимствата за компаниите, избирайки услугите на ЕОС Матрикс, са свързани на първо място с подобряване на кредитоспособността на компанията-възложител, тъй като се намаляват нивата на несъбраните вземания. Подобрява се ликвидността на фирмата, като се оптимизира паричния поток, а вътрешният ресурс на компанията се освобождава за основната ѝ дейност. ЕОС Матрикс прилага международно приети добри практики и разчита на високия професионализъм на повече от 350 служители. Служителите по събиране и управление на вземания прилагат индивидуален подход към всеки отделен клиент в зависимост от причините за забавяне на плащането, предлагайки гъвкави погасителни планове. В същото време, важна цел в разговорите е запазване на добрите взаимоотношения между кредитора и просрочилите клиенти. ЕОС е член на ACA Intl. (USA), Германо-българска индустриално-търговска камара, AmCham, а в стремежа си да наложи етични стандарти на работа в бранша, компанията става съосновател на Асоциацията на колекторските агенции в България.

ЕОС Матрикс разполага със собствен правен отдел, специализиран в събирането на вземания, а също така си партнира с адвокати и съдебни изпълнители на територията на цялата страна.

Компанията спазва високи стандарти при разговорите с просрочилите клиенти и е пример за етично и бизнес поведение на пазара на колекторски услуги. Служителите ѝ подхождат с разбиране и се стремят да предлагат гъвкави решения за всеки конкретен случай.

Още от Технологии


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.83147
  • GBP
    1
    2.2841
  • JPY
    100
    1.18665
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички