Проктър и Гембъл назначи Антоан Брюн за вицепрезидент за Югоизточна Европа


Проктър и Гембъл назначи Антоан Брюн за вицепрезидент за Югоизточна Европа
Снимка: Проктър и Гембъл

2787

От 1 април 2018 г. Антоан Брюн ще поеме ролята на вицепрезидент на Проктър и Гембъл за Югоизточна Европа, като поема отговорността за стопанската и оперативната дейност на компанията на 10-те пазара в региона.

„С въодушевление се връщам в Европа, за да работя с невероятно талантливата организация в Югоизточна Европа. ЮИЕ е важен регион за P&G. Разнообразният географски обхват и размерът на бизнеса на P&G в тази част на света, както и възможностите за растеж, които тези пазари предлагат, означават, че е чудесно P&G да е тук,“ каза новият вицепрезидент.

Антоан Брюн се присъединява към P&G през 1995 г. във Франция, а кариерата му преминава през различни позиции в продажбите, маркетинга и мениджмънта. Антоан е заемал редица висши ръководни длъжности, като е отговарял за много световни пазари в цяла Европа, Близкия изток, Африка и Азиатско-тихоокеанския регион. Преди да поеме новите отговорности в Югоизточна Европа, той e заемал поста вицепрезидент за Австралия и Нова Зеландия.

Антоан Брюн има важен принос за операциите на P&G на Азиатско-тихоокеанския пазар. Под негово ръководство бизнесът на P&G в Австралия и Нова Зеландия ускорява своя растеж, като показва силни и широкообхватни резултати в стопанската и организационната дейност.

Антоан Брюн е женен и има 1 дъщеря.

Антоан Брюн поема поста от Елена Кудряшова, която е назначена за вицепрезидент за Грижа за бебето в P&G Китай.

За Проктър и Гембъл

P&G обслужва потребителите по целия свят с един от най-силните портфейли от доверени, качествени, водещи марки, включително Always®, Ambi Pur®, Ariel®, Fairy®, Gillette®, Head & Shoulders®, Lenor®, Oral-B®, Pampers® , Pantene®, Tide®. Общността на P&G включва операции в около 70 държави по света. Моля, посетете http://www.pg.com за последните новини и информация за P&G и нейните марки.

Още от Технологии


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.80827
  • GBP
    1
    2.28037
  • JPY
    100
    1.19608
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички