Открийте нови клиенти и бизнес партньори на изложения Техномебел и Светът на мебелите от 24 до 28 април


Открийте нови клиенти и бизнес партньори на изложения Техномебел и Светът на мебелите от 24 до 28 април
Снимка: IEC

5167

Машините и материалите за мебелната индустрия; актуалните тенденции в интерорния дизайн и обзавеждането. От 24-ти до 28-ми април 2018г. всички те ще попаднат в акцента на международните изложения Техномебел и Светът на мебелите, които ще се проведат в Интер Експо Център – София.

Участието в двете изложения, които са едни от най-големите и мащабни събития за бранша на Балканския полуостров, дава възможност фирмите да се позиционират и да развият бизнеса си в страната, а професионалистите от сферата на мебелното производство обменят идеи, опит и визии за бъдещето на сектора. Ежегодно те събират на едно място архитекти, интериорни дизайнери, представители на мебелни производители и вериги за продажба на едро и дребно, производители на машини за индустрията, експерти, новатори и специалисти в бранша, както и крайни клиенти.

Hosted buyers program

За поредна година посетителите на Техномебел и Светът на мебелите могат да се включат в Hosted buyers program. Ежегодно тя дава възможност за развитие на бизнеса, чрез създаване на нови контакти и провеждане на В2В срещи. През 2017г. в Hosted buyers program се включиха повече от 30 представители на чуждестранни компании от Армения, Белгия, Великобритания, Германия, Грузия, Канада, Румъния, Франция, Холандия и Швейцария. Високата допълнителна стойност, която двете изложения носят се доказва и от представители на бизнеса, които посетиха форума извън Hosted buyers program. Изложителите бяха посетени от представители на бизнеса от Австрия, Беларус, Босна и Херцеговина, Гърция, Индия, Израел, Испания, Италия, Кипър, Македония, Молдова, Русия, САЩ, Сърбия, Турция, Чехия и Финландия.

Изложение Техномебел 2018 е белязано от засилен международен интерес. Освен фирми от България, голяма част от които ще представят продуктите на водещите имена в бранша, в изложбата се включват фирми от Италия, Румъния, Германия, Португалия, Гърция, Турция и Полша. През тази година над 90% от участниците в Светът на мебелите са български производители. В изложението се включват и компании от Украйна, Турция, Румъния.

На последното си издание през 2017 г. Техномебел и Светът на мебелите събраха над 11 000 посетители, с което изложенията отбелязаха ръст от 10%. На обща площ от 14 500 кв.м. в продължение на пет дни фирмиje представиха продуктите си и показаха най-новите технологии в сектора.

Допълнителна информация и всички новини за изложенията можете да откриете ТУК.

Още от Технологии


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.80911
  • GBP
    1
    2.28725
  • JPY
    100
    1.19659
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички