Офис аксесоарите, без които не можем са на COPI’S


Офис аксесоарите, без които не можем са на COPI’S
Снимка: COPI’S

5267

Във века на дигитализацията високите технологии заемат все по-важно място в офиса. Те могат да бъдат открити навсякъде и във всичко. През тази година много и още по-технологични ще бъдат офис аксесоарите, които фирмите производители и дистрибутори ще изложат на международното изложение за печатни и рекламни комуникации COPI’S. Форумът ще се проведе от 2 до 4 октомври 2017 г. в Интер Експо Център – София.

Стилни, технологични и функционални

През ерата на високите технологии дизайнът на химикалките и писалките се променя, но не и тяхната функционалност. Съвременните пособия за писане съчетават по неповторим начин тенденциите към индивидуалност и технологичност.

В отговор на високите изисквания рекламна агенция „Призма“ ще представи нови модели рекламни химикалки на немската компания Senator, чийто основен представител е за България. COPI’S 2017 ще бъде мястото, на което фирма „Арко 9“ ще представи обновения каталог на испанската марка INOXCROM, създаваща стилни предложения, насочени към различни възрастови групи – от деца и младежи, търсещи уникалност, до възрастните, искащи да открият оригинален подарък за корпоративните си клиенти.

Когато говорим за луксозни пишещи средства, не можем да не споменем продуктите на Пен Шоп. Фирмата ще представи изисканите изделия на Lamy, Cross и Sheaffer, както и новия модел на „вечната химикалка“ с дизайн от Pininfarina – Аеro.

Тефтерът, в който всичко се записва

По всичко личи, че тефтерът е бил и ще остане съществен елемент от аксесоарите в офиса.

На щанда си печатница „Дита – М България“ ще представи новите модели календари и тефтери със спирала за 2018 г. Тя ще изложи и новите продукти от колекция VELVET - тефтери А5 и В6 с похлупак, изработени в богата цветова гама.

Стремежът на Джамбо принт към новаторство и използване на нестандартни материали ще си проличи и на COPI’S 2017. Компанията използва специализирани книговезки платна с термоактивен и метализиран ефект, които внасят усещане за модерен и фин имидж дори на стандартни продукти като бележник, тефтер, настолен календар. За първи път фирмата предлага отпечатване с фосфорни мастила.

Софтуерни решения за оптимизация на работния поток

Дигитализацията в офиса изисква и високотехнологични решения. Затова фирма "ГЕД" предлага софтуерни решения на Enfocus за корекция на файлове – PitStop Pro – и за тяхната проверка и одобрение от клиента - PDF Review. Това са гъвкави решения за проверка на входящи и файлове за предпечат и печат. Те дават възможност за автоматизиране и опростяване на множество действия, което подобрява работата и прави производствения процес по-ефективен.

Баджът вече е неразделен елемент от офис оборудването

Определено може да се твърди, че модерният офис е немислим без използването на баджове. За да бъде той максимално ефективен и за удължаване на експлоатационния му капацитет обаче е нужна специфична изработка. На COPI’S 2017 фирма Делис ООД е решила да представи най-новата си услуга - производство на заготовки за баджове. Компанията е намерила решение на един стар проблем - оскъпяването на баджовете със сменяеми имена.

Фирма "10х" ще представи американска машина за монтаж на брайлово писмо върху различни повърхности. Изпъкналите полусфери изпълняват всички европейски и американски изисквания за ненаранимост на пръстите и добра четливост.

Сувенирните продукти създават идентичност

Всеки офис се нуждае от създаване на индивидуалност и настроение. Сред предложенията на фирма “Фактор България“ са фото чаши, отличаващи се с това, че са сублимационни с високоустойчиво покритие DURAGLAZE. Производителят LISTAWOOD гарантира над 2000 цикъла в миялна машина. Освен това на щанда си фирмата ще разположи QuickPro система за изпъване на канава както и могообразие от фото магнити, сред които е ИДЕАЛ - с вложка 35 х 50 мм.

Рекламна агенция "Призма" представя продуктите на Pixika, която е фокусирана в производството на технологични рекламни сувенири и подаръци от външни батерии, часовници, лампи, USB-та други.

В COPI’S 2017 „Дедал Къмпани“ се включва с разнообразни решения. Сред изделията ще бъде S-Race – висококачествена бързосъхнеща хартия за сублимация, произведена в Германия от Felix Schoeller Group във формат А4 и А3, в две разновидности - за принтери Ricoh (120 гр/м2) или Epson (125 гр/м2). Компанията предлага и сублимационни мастила SubliSplas, както и термотрансферна хартия Shock Line – Italy. На щанда на „Дедал Къмпани“ клиентите ще имат възможност да видят и тестват голямо разнообразие от машини за подвързване на материали и календари с капацитет 30/50/100 листа.

Привличайки все повече специалисти от страната и чужбина, изложението е ежегодно събитие, което целият бранш следи със засилен интерес. Продуктите на всички компании ще можете да видите от 2 до 4 октомври, а повече информация за COPI’S 2017 ще откриете на www.copi-s.com.

Още от Технологии


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.83594
  • GBP
    1
    2.28431
  • JPY
    100
    1.18765
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички