Обновиха най-малкия Ford


Обновиха най-малкия Ford
Снимка: Ford

3353

Компанията Ford представи обновения си градски автомобил Ka+. В гамата на модела, която вече се предлага с много по-сериозно оборудване, се е появила и всъдеходна модификация Active.

От стандартния модел версията Active се отличава по увеличения с 23 мм пътен просвет, пластмасовите предпазители по каросерията, допълнителните рейлинги на покрива, специалните 15-цолови джанти и пренастроеното окачване, съобщава Actualno.com.

Гамата двигатели Ka+ включва 3-цилиндрови бензинови агрегати с обем 1,2 литра, развиващи мощност от 70 или 80 к.с., а също така и с 1,5-литров дизел с 95 к.с. Всички двигатели се съчетават с 5-степенна механична скоростна кутия.

В оборудването на Ka+ влиза мултимедийна система Ford SYNC 3 с 6,5-инчов сензорен дисплей, поддръжка на Apple CarPlay и Android Auto, асистент да потегляне по наклон, а също така и система Ford MyKey. Тя позволява да се ограничи използването на някои от функциите на автомобила - например да се ограничи максималната скорост или силата на аудиосистемата, ако зад волана е начинаещ шофьор.

Продажбите на обновения Ford Ka+ и на версията Active в Германия ще стартират по-късно тази година. Цените на модела започват от 9990 евро. Третото поколение на автомобила се произвежда от 2014 г.

Още от Автомобили


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.80911
  • GBP
    1
    2.28725
  • JPY
    100
    1.19659
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички