Новият смартфон K6 на Lenovo вече е тук

Новият смартфон K6 на Lenovo вече е тук

Тази седмица Lenovo представи на българския пазар не едно, а две нови устройства. По време на интригуващата презентация на Yoga Book, Йовко Атанасов, мениджър на компанията за България, използва повода и представи пред журналисти и публика чисто новия модел смартфон на Lenovo - K6. Той се появи на сцената първо под формата на рисунка от известния карикатурист Христо Тенев към присъстващите. Смартфонът бе нарисуван на Yoga Book пред очите на гостите, а те имаха нелеката задача да го разпознаят.

K6 идва като подобрено продължение на един от най-търсените модели на Lenovo - K5. Новата звезда в портфолиото на Lenovo е със стилен метален корпус, изчистен дизайн, осемядрен процесор Qualcomm Snapdragon 430 и Full HD резолюция на дисплея. Lenovo K6 може да се похвали и с 13 MP задна и 8 MP предна камера за перфектни снимки.

Сензорът за пръстови отпечатъци, разположен върху задния панел на смартфона, е удобство, значително повишаващо сигурността. Освен това, този вид сензори позволяват отключване, независимо от положението на пръста, както е при сензорите, вградени в хоум бутоните на други модели.

Lenovo K6 можете да намерите в търговската мрежа на цена от 399 лв с ДДС.

Lenovo е $45 милиардна глобална компания, поставена в световната класация на Fortune 500. Lenovo e лидер в предоставянето на иновативни потребителски и бизнес технологии. Портфолиото от висококачествен и, сигурни продукти и услуги обхваща компютри (включително легендарните ThinkPad и YOGA марки), работни станции, сървъри, сториджи, смарт телевизори и семейство от мобилни продукти като смартфони (включително марката Moto), таблети и приложения. Присъединете се към нас в LinkedIn, следете ни във Facebook и Twitter или ни посетете на официалната ни страница.

Редактор:

Expert.bg

Общо коментари / 0

Напишете коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
* Всички полета са задължителни. Коментарите подлежат на коментар.