Николай Ванчев е новият Group Creative Director на Havas Group България


Николай Ванчев е новият Group Creative Director на Havas Group България
Снимка:

19389

Николай Ванчев е новият Group Creative Director на Havas Group България. Той пое поста от началото на юли 2017 г., като основните му задачи са да ръководи творческите процеси на Групата и да отговаря за интеграцията на българското подразделение в международната Havas Group.

„Щастливи сме, че привлякохме в Havas Group едно от най-утвърдените имена в областта на рекламата в България. Агенцията ни ще разчита Николай да ръководи творческото развитие на цялата група на нашия пазар. Той ще трябва да подпомогне по-силната и бърза интеграция с международните структури на Havas по време на придобиването на останалите български компании Havas Media и Havas Sofia“, каза Иванка Кючукова, изпълнителен директор на Havas Group България.

Преди да се присъедини към екипа на Havas, Николай Ванчев заема позиции в български и чуждестранни агенции като McCann Sofia, MRM/McCann Bucharest, New Moment New Ideas Sofia и Publicis.

Кариерата му започва през 2009 г. като графичен дизайнер, като през годините Николай се превръща в един от доказалите се творчески директори в България. Кампаниите, които той създава са едни от най-успешните в страната, като някои от тях са адаптирани и за международни пазари.

„Това, което си поставям за цел е творческото развитие на всичките подразделения на Havas Group България, а именно криейтив, медиа, ПР и дигитални комуникации. Желанието ми е да работим за осъществяването на значими във времето идеи, независимо дали те са за големи или за малки клиенти. Подходът ми ще бъде да мотивирам хората в екипа си, като ги стимулирам да използват най-доброто от себе си. Това се отнася и за най-младите колеги, на които ще подадем ръка, чрез стажантските ни програми“, споделя визията си за развитието на агенциите Николай Ванчев.

Краткосрочните цели на Николай са свързани с разрастването на портфолиото от клиенти, в което към момента липсват телекомуникационна компания и компания от пивоварната индустрия.

За Havas Group в България

Havas оперира в България от 1996 г. чрез франчайзингови договори за Havas Worldwide, Havas Media и Havas PR. Агенцията е специализирана в рекламата, медиа планиране, маркетинга, корпоративните комуникации, дигиталните комуникации и социалните медии. Тя е част от международната Havas Group, водеща интегрирана агенция за маркетингови комуникации с над 20 000 служители, работещи в 316 офиса и 75 страни. От октомври 2016 г., глобалната Havas навлезе на българския пазар, чрез придобиване на дигиталния бизнес на Havas Group България. Финализирането на сделката се очаква през 2018 г., когато компаниите Havas Sofia и Havas Media, юридически ще бъдат част от Havas Group България.

Още от Технологии


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.80911
  • GBP
    1
    2.28725
  • JPY
    100
    1.19659
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички