M3 Communications Group, Inc. е PR агенция на годината за 2018


M3 Communications Group, Inc. е PR агенция на годината за 2018
Снимка: M3 Communications

3923

M3 Communications Group, Inc. бе обявена за най-добрата PR агенция в България за 2018 г. в ежегодния конкурс на Българската асоциация на PR aгенциите – BAPRA Bright Awards. На стилна церемония в Rainbow Plaza авторитетно международно жури отличи компанията и в още 8 категории. Така M3 Communications Group, Inc. стана номер 1 и по брой спечелени награди в тазгодишния конкурс.

Освен приза „Агенция на годината“, M3 Communications Group, Inc. успя да пребори конкуренцията на над 100 проекта и да спечели още три златни, три сребърни и две бронзови отличия. Това е най-голямото постижение на компанията в 24-годишната й история.

Големият благотворителен концерт „Ние обичаме България“, реализиран за BILLA България през 2017 г., донесе на M3 Communications Group, Inc. златния приз в категория „Специално събитие“. Компанията спечели първото място и за Public Affairs кампания за иновативния проект Facebook Amber Alert. В същата категория М3 Communications Group, Inc. бе отличена и с трета награда за проекта „Събираме света заедно“ за Асоциацията на почетните консули в България. Компанията получи златното отличие и за „Изграждане на работодателска марка“ за кампанията #IamWIZZcrew за Wizz Air.

Успешното партньорство на M3 Communications Group, Inc. през изминалата година с L’Oreal донесе на компанията две втори награди в категорията „Маркетинг, свързан с кауза“ за инициативата „За жените в науката“ и в категорията „Изграждане на работодателска марка“ за проекта L'Oreal IT Day. Компанията получи сребърен медал и за „Кризисен PR“ за ефективното разрешаване на казуса с оувърбукинг на Wizz Air през 2017 г. M3 Communications Group, Inc. допълни арсенала си от отличия и с трето място за „Корпоративен PR“ за проекта по успешно изграждане на публичния имидж на IT компанията Алтерко в България.

„Всеки, който посети офиса на M3 Communications Group, Inc., ще бъде посрещнат от един надпис на стълбите, който гласи: „Няма асансьор към успеха, трябва да изкачиш стъпалата“. Именно това правим и ние в нашата компания. Полагаме ежедневни усилия не само, за да реализираме успешни проекти за нашите клиентите, но и за да развиваме PR бизнеса в България. Вече 24 години M3 Communications Group, Inc. поддържа високо ниво на работа и следва утвърдените международни стандарти. Затова сме щастливи за поредното важно признание, което получихме. Да бъдем Агенция на годината е истинска чест за нас, но и голяма отговорност и затова ще продължим и занапред да бъдем ценен партньор на нашите клиенти и да реализираме иновативни проекти“, заяви на церемонията Максим Бехар, главен изпълнителен директор на M3 Communications Group, Inc.

Наградите BAPRA Bright Awards са най-високите отличия в PR бизнеса на българския пазар. Те се организират от Българската асоциация на PR агенциите (БАПРА) и се оценяват от независимо и авторитетно международно жури от експерти в областта на комуникациите. Тази година над 130-те подадени кандидатури бяха разгледани от жури с председател Андрю Джонсън, управляващ директор на RPP Group.

Още от Технологии


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg

Още по темата


Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.80911
  • GBP
    1
    2.28725
  • JPY
    100
    1.19659
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички