Кратката ни експедиция из ловните полета на „Наслука-лов, риболов, спорт“ 2018


Кратката ни експедиция из ловните полета на „Наслука-лов, риболов, спорт“ 2018
Снимка: Интер Експо Център

5526

Че е незаменимо да излезеш с дружинката на лов и да се заредиш с приятни изживявания, няма спор. А сега да си представим, че има място, на което хем да срещнем много приятели и нови съратници, хем да изберем правилното ново оръжие и муниции, хем да си изкараме подобаващо.

Всъщност това място съществува. Това е добре познатото ни изложение „Наслука-лов, риболов, спорт“. Неговото 26-о поредно издание ще се проведе в Интер Експо Център от 26 до 29 септември. И ще ни представи страхотната възможност да се запознаем с любимите си ловни и спортни оръжия, риболовни принадлежности и туристическа екипировка.

Оръжие за всеки от нас

Наситените с участници изложбени площи обещават богат избор от продукти за всеки. Сред тях ще бъде ловният полуавтомат на Vincenzo Bernardelli. Изящно изработено, надеждното оръжие е с двупозиционно газово бутало за лесна смяна от леки на тежки патрони. Изложителите ще се погрижат и за точния ни мерник. Измежду предложенията ще открием оптика Vortex Crossfire ІІ 3-9x40, представена ни от АйЕсДи. С голямото разстояние от окуляра до зеницата на окото, многослойни лещи и възможност за регулиране на настройките, тя е безкомпромисна. В списъка откриваме и продуктите на Tracitive - GPS устройства за кучета, предложени от Мавесто.

Разбира се, неотменим елемент от екипировката ни е ножът. Десетките изложители обещават да ни предложат богат списък от алтернативни предложения. Сред тях попадат тези на ЧУНЧЕ. А Hunter George ще ни предложи богатство от изделия и аксесоари от естествена кожа – калъфи, раници, патрондаши, ремъци и други.

И тъй като за придвижването ни и силно пресечените терени се нуждаем от надеждно оборудване, трябва да екипираме превозните си средства. На Наслука, лов, риболов, спорт“ 2018 ще открием лебедки, въздушни блокажи и аксесоари за офроуд от Пауър Уинч България, гуми, джанти и аксесоари от Агрина ЕООД, както и много други. Със сигурност погледите ни ще привлекат и предложенията на KayakShop, сред чиито предложения са каяците с MirageDrive система за задвижване.

Изложението ще ни даде възможност и да посетим отново Международната киноложка изложба, в която български и чуждестранни любимци ще се включат с четириногите си любимци. Ценителите ще могат да се насладят и на изящна диорама, както и на изложбата, организирана от Националното ловно-рибарско сдружение „Съюз на ловците и риболовците в България“.

Началото на есента със сигурност ще бъде изпълнено с много адреналин и приятни емоции. Поднесени от 26 до 29 септември и благодарение на ежегодното изложение „Наслука-лов, риболов, спорт“ в Интер Експо Център.

 

Още от Технологии


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.80911
  • GBP
    1
    2.28725
  • JPY
    100
    1.19659
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички