Кой е на корицата на Time - Тръмп или Путин? (Снимка)


Кой е на корицата на Time - Тръмп или Путин? (Снимка)
Снимка: screenshot/Twitter

4980

Авторитетното американско списание Time излезе с провокативна корица след срещата на Доналд Тръмп и Владимир Путин в Хелзинки.

На снимката лицата на двамата лидери са припокрити в колаж, като препратка към скандала, който Тръмп забърка с мекото си поведение към Русия и към спекулациите за връзките му с историческия съперник на САЩ.

„На кого вярвате? Това е прост въпрос, който беше зададен на президента Тръмп от журналист в Хелзинки. В този момент той можеше да опровергае думите на своя дългогодишен враг Русия, но вместо това Тръмп отговори: „Имам вяра и в двете страни”, пишат от Time в материала към представянето на корицата.

„Основателите на Съединените щати са дали на бъдещите президенти само няколко важни инструкции, събрани в Конституцията. Преди да встъпи в длъжност, президентът на Щатите трябва да се закълне да опази и защити Конституцията ни и съвестно да изпълнява задълженията си”, посочват от Time

Припомняме, че американският президент унижи собствените си разузнавателни служби, като каза, че не е имало руска намеса в изборите през 2016 г. После се отрече от думите си и каза, че просто се е объркал, но не и преди да си навлече поредните остри критики от политици и граждани на САЩ.

Още от Любопитни вести


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg

Още по темата


Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.83147
  • GBP
    1
    2.2841
  • JPY
    100
    1.18665
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички