Коалицията е стабилна, уверява Цветанов


Коалицията е стабилна, уверява Цветанов
Снимка: БГНЕС

1935

"Коалицията е стабилна. Продължаваме с изпълнението на програмата си. Всичко е наред!" Това заяви председателят на парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов.

Той припомни, че премиерът Бойко Борисов е приел оставките на Валентин Радев, Николай Нанков и Ивайло Московски, но парламентът трябва да ги гласува. "Имахме подобни хипотези и при Теменужка Петкова, и при Бисер Петков. В понеделник ще се реши в детайли какво ще се случва", допълни още Цветанов в интервю за bTV.

В отговор на въпрос колко време ще управляват министри в оставка, Цветанов каза, че всеки един министър след полагането на клетва е "с оставка в джоба".

"В публичното пространство излиза, че премиерът взима решенията, но не е напълно така. Той не взима еднолично никакви решения. Не трябва да се прави диалог чрез медиите. Коалицията е напълно стабилна. Имаме 4% растеж", допълни още той в коментар на твърдението, че Борисов управлява еднолично.

"Не по-късно от края на другата седмица ще се реши какво ще се случи с оставките на министрите. Повече от половината кметове застанаха зад регионалния министър Нанков", поясни още Цветанов. По думите му "не трябва да се минава границата на невъзможността след това да си говорим".

Още от Макроикономически поглед


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.80911
  • GBP
    1
    2.28725
  • JPY
    100
    1.19659
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички