Какво е шефът ти да е... Бионсе?


Какво е шефът ти да е... Бионсе?
Снимка: Getty Images/Guliver

4100

Бионсе винаги прави невероятно шоу на концертите си, но какво е наистина да си част от нейния екип? Това разказва Хари Шум, бивш танцьор и настоящ актьор, който е работил за изпълнителката.

Шум е участвал в сериала "Клуб "Веселие" (Glee) и му предстои роля в продължението на "Луди богаташи". Преди това обаче е бил танцьор и е обикалял по турнета с Алиша Кийс, Миси Елиът и, разбира се, Бионсе.

Пред CNBC той казва, че се е възхищавал на лидерските умения на певицата, особено на начина, по който е поднасяла конструктивна критика.

"Спомням си, че веднъж направих грешна стъпка до нея по време на репетиции. След като приключихме, тя посочи грешката на абсолютно всеки танцьор. Аз дори не бях пред очите ѝ, а тя беше видяла, както и при всеки друг. Просто чувстваше енергията на погрешните стъпки", разказва Шум.  

"Бионсе е специална, защото ти казва, че бъркаш в нещо по много мил, но в същото време категоричен начин. Тя ти помага да се усъвършенстваш", допълва той.

По думите му Бионсе успявала да накара всички да се почувстват като звезди на сцената. "Няма значение, че си танцьор в задните редици. Тя те превръща в артист като нея и поставя висок стандарт, който трябва да следваш", казва още Шум.

Още от Лица


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg

Още по темата


Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.80911
  • GBP
    1
    2.28725
  • JPY
    100
    1.19659
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички