Как си почиват вечер 7 от най-богатите и успели хора в света


Как си почиват вечер 7 от най-богатите и успели хора в света
Снимка: Getty Images/Guliver

13609

Как успелите хора си почиват след тежък работен ден? Някои просто не го правят – трудят се и вечер и почти не спят. Но това не е никак продуктивно и полезно. Далеч по-добре е човек да има рутина, която му позволява да намали напрежението. Ето какво правят вечер някои от най-известните и богати личности на планетата.

Британският милиардер Ричард Брансън задължително прекарва вечерите си в разговори с роднини, близки и приятели. Обикновено си ляга около 11 ч., защото много цени съня си.

Изпълнителният директор на Facebook Марк Зукърбърг си играе с децата си Макс и Оугъст и ги приспива. Вечерта им завършва с традиционна еврейска молитва.

Колежката му в социалната мрежа Шерил Сандберг пък си почива с гледане на „лоша телевизия“ по нейни собствени думи. Също така изключва телефона си вечер.

Ако си мислите, че най-богатият човек в света не върши домакинска работа, лъжете се. Всяка вечер Бил Гейтс мие чиниите, след това чете за около час и си ляга.

Първата дъщеря на САЩ Иванка Тръмп си позволява лежерна вечеря с паста и чаша вино, но след това времето ѝ е посветено на отговаряне на имейли.

Изпълнителният директор на Google Сундар Пичай е споделял, че за него балансът между професионалния и личния живот е много важен. Затова вечерите му са постветени изцяло на семейството.

Легендарната телевизионна водеща Опра Уинфри пък е почитател на медитацията и я използва всяка вечер, за да отпусне напрежението.

Още от Лица


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg

Още по темата


Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.83594
  • GBP
    1
    2.28431
  • JPY
    100
    1.18765
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички