Как минава един типичен ден на първата дама на САЩ Мелания Тръмп


Как минава един типичен ден на първата дама на САЩ Мелания Тръмп
Снимка: Getty Images/Guliver

12604

Докато американският президент Доналд Тръмп търси всяка възможност да е в публичното пространство, съпругата му Мелания към момента предпочита да остава в сянка. Тя поема задължителния минимум от официални ангажименти, но е доста по-неактивна от други предшестващи я първи дами.

От Business Insider са проучили различни източници и са сглобили как протича един типичен ден на красивата словенка.

Според информацията Мелания става всяка сутрин около 5:30 ч. Със съпруга ѝ спят в отделни спални.

Тя определя като най-важна своя роля тази на майка. Затова сутрините ѝ са заети с 12-годишния ѝ син Барън, когото подготвя и изпраща на училище. Твърди, че лично му прави закуската и обяда.

Останалата част от сутрините на Мелания е заета от тренировки. За да поддържа перфектния си външен вид, тя прави упражнения "Пилатес", разхожда се и играе тенис. Храненето ѝ също е много здравословно - първата дама яде по седем плода на ден, като сутрин пие смути или хапва овесени ядки. Все пак е признавала в минали интервюта, че от време на време си позволява малко шоколад или сладолед.

През деня г-жа Тръмп често посещава официални събития или има срещи в офиса си в Източното крило на Белия дом. Според източници тя рядко ходи при съпруга си в Западното крило и двамата като цяло не се виждат много-много, освен ако нямат ангажимент заедно. Мелания прекарва повечето време със сина си и с родителите си, които вече също живеят във Вашингтон.

Първата дама движи и няколко благотворителни инициативи, свързани с деца. Освен това наблюдава поддръжката на Белия дом, участва в декорациите и избора на менюта и др.

Вечер Мелания обичала да си взима вана и държала да има достатъчно време за сън. През уикендите пък често се отправяла към Палм Бийч във Флорида, дори и без съпруга си.

Още от Лица


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg

Още по темата


Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.80911
  • GBP
    1
    2.28725
  • JPY
    100
    1.19659
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички